Читайте нас в соціальних мережах

У Чорткові збільшили стипендії спортсменам та запровадили додаткові нагороди

Середа, 27 вересня 2023 20:00
Найкращі спортсмени Чортківської громади із 2024 року отримуватимуть збільшену щомісячну стипендію, вона становитиме 2000 грн.

Також додаткові одноразові виплати з’являться для учасників збірних команд області та України для їхньої підготовки/участі в Чемпіонатах України, Європи та світу.

Таке рішення ухвалили члени виконавчого комітету. 

Отже, відповідно до положення: учаснику збірної команди області та України з олімпійських видів спорту призначається щомісячна стипендія у розмірі 2000 грн, учаснику всеукраїнських змагань з неолімпійських та національних видів спорту призначається щомісячна стипендія у розмірі 2000 грн, перший тренер спортсмена-стипендіата отримуватиме одноразову виплату у розмірі 2000 грн.

Що стосується найбільш цінного та важливого нововведення, то відтепер учасники збірних команд області та України з олімпійських та неолімпійських видів спорту для підготовки та участі у змаганнях отримуватимуть додаткові одноразові виплати.

А саме: за участь в Чемпіонаті України – 10 000 грн, за участь в Чемпіонаті Європи – 30 000 грн, за участь в Чемпіонатах світу – 40 000 грн.

На зображенні може бути: гроші та текст


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ