Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі змагалися найсильніші віндсерфінгісти країни

Вівторок, 27 вересня 2022 11:43
Чемпіонат України з віндсерфінгу відбувся на міському ставі.

Змагання, в яких взяли участь спортсмени з Тернопільської, Дніпропетровської та Миколаївської областей, тривали з 24 до 26 вересня.

Як повідомили в ОДА, попередній чемпіонат України проходив у Маріуполі. Цьогоріч найсильніші віндсерфінгісти країни зустрілись в Тернополі.

Найкращий результат на змаганнях показав Олександр Менделенко з Дніпра. 

"Чисто і впевнено проходив дистанцію, практично в усіх перегонах на фініші був першим. Отож, він і завершив змагання з найкращим результатом і здобув звання чемпіона України", – зазначив голова перегонового комітету регати, суддя Валерій Чеботарьов.

За друге і третє місце велась боротьба між тернополянином Тіграном Данієляном та ще одним представником Дніпра Владиславом Менделенком. Вони мінялись місцями у кожному з перегонів і завершили змагання з однаковою кількістю штрафних очок.

Відповідно до правил, у такому випадку стає спортсмен, який фінішував краще за суперника в останньому перегоні.  Відтак Владислав Менделенко отримав "срібло", а Тігран Данієлян – "бронзу".

Серед жінок першою в усіх перегонах була шістнадцятирічна тернополянка Аліна Нижегородова.

Серед юнаків віком до 19 років найсильнішим виявився Олександр Менделенко, друге місце посів тернополянин Тімур Данієлян, третьою в загальному заліку серед юніорів також була Аліна Нижегородова.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ