Читайте нас в соціальних мережах

Збірна України посіла 4 командне місце на чемпіонаті світу з художньої гімнастики

Середа, 21 вересня 2022 19:05
Збірна України завершила виступи на чемпіонаті світу-2022 з художньої гімнастики, що відбулися у столиці Болгарії Софії.

За команду України виступали групові гімнастки - Анастасія Возняк, Дарина Дуда, Ніколь Красюк, Діана Баєва, Єлизавета Азза, Олександра Ющак, а також індивідуальні гімнастки - Вікторія Онопрієнко, Поліна Каріка, Поліна Городнича. 

"Щиро пишаємося та маємо честь бути генеральним партнером  української збірної з художньої гімнастики, яка посіла 4 командне місце на чемпіонаті світу, що проходив у місті Софія, Болгарія, - відзначив Ігор Гуда, голова ради директорів компанії Креатор- Буд. -  Україна – країна надзвичайних людей, що йдуть до перемоги. І надалі компанія «Креатор-Буд» буде підтримувати наших спортсменів, адже разом ми сильніші".

Чемпіонат світу-2022 з художньої гімнастики. Особисте багатоборство. Фінал:

  1. Софія Раффаелі (Італія) 133.25

  2. Дар'я Варфоломєєв (Німеччина) 132.45

  3. Стіляна Ніколова (Болгарія) 128.8

  4. Вікторія Онопрієнко (Україна) 125.05

До слова, Вікторія Онопрієнко під час змагань Чемпіонату світу була єдиною гімнасткою, що виконувала 4 вправи та після кваліфікаційних змагань зайняла 5 місце та виборола можливість представлять Україну у фіналах вправ з м'ячем та булавах, а також потрапила до фіналу індивідуального багатоборства, до якого входять лише 18 найсильніших гімнасток світу. 

Українка Поліна Каріка за вправу з м’ячем отримала оцінку 29.350 балів (20 місце).

За вправу з обручем спортсменці поставили 27.950 (30 місце). За вправу з булавами гімнастка отримала 26.900 балів (34 місце).

Загалом у кваліфікації Поліна посіла 29 місце.

Поліна Городнича за вправу зі стрічкою отримала оцінку 28.250 балів та серед вправ зі стрічкою зайняла 19 місце.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ