Читайте нас в соціальних мережах

Чемпіон Дефлімпійських Ігор з Тернополя розповів секрети успіху юним плавцям (ФОТО)

Вівторок, 21 червня 2022 14:55
Відомий плавець з Тернопільщини, чемпіон Дефлімпійських Ігор-2021 Ілля Султанов зустрівся з юними спортсменами, які навчаються у його рідній ДЮСШ.

Вихованці КДЮСШ №2 ім. Ю. Горайського 17 червня радо зустріли свого кумира. Під час спілкування ставили безліч запитань про мотивацію до занять плаванням, поразки і падіння, а також про успіх та найголовніше – як стати чемпіоном.

«Ілля розповів дітям як, будучи нашим учнем, тренувався та досягнув звання КМСУ з плавання зі здоровими дітьми та майстра спорту України з плавання серед спортсменів із вадами слуху, де він навчається та тренується сьогодні. Також історію тренувань та участі у змаганнях в період воєнного стану в Україні. Пишаємось своїми учнями», - розповіли у КДЮСШ №2 ім.Ю.Горайського.

На зустрічі також була присутня перша тренерка спортсмена Марина Дзюбановська.

Нагадаємо, тернополянин  Ілля Султанов – вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 імені Юрія Горайського. На XXIV літніх Дефлімпійських іграх-2021 став переможцем з плавання на дистанції 50 м в стилі «батерфляй», здобув «золоту» медаль у складі команди в естафетному плаванні серед чоловіків 4х100 м вільним, а також «золото» на дистанції 100 м вільний стиль та ще одну «золоту» медаль у складі чоловічої команди, яка брала участь в естафетному плаванні 4х100 м комплекс.

Сьогодні Ілля Султанов входить до складу дефлімпійської збірної команди України та демонструє високі спортивні результати на міжнародних змаганнях.

 

illia_sultanov1.jpg

sultanov_i1.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ