Читайте нас в соціальних мережах

Шкільні капелани на Тернопільщині вивчали педагогіку та підліткову психологію (ФОТО)

Вівторок, 19 грудня 2023 13:12
У Зарваниці на Тернопільщині завершився кількаденний вишкіл для шкільних капеланів.

Навчання відбулося у Марійському духовному центрі «Зарваниця».

Протягом трьох днів священники мали нагоду поглибити знання з педагогіки та підліткової психології, розповів о. Іван Зозуля.

«Навчально-модульна програма для шкільних капеланів розроблена та представлена громадською спілкою «Католицька освіта» для духовенства Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, стала доброю нагодою для нас священників не лише поглибити свої знання, а також набути нових та корисних навиків для більш якісного та ефективного служіння для школярів та вчителів. Власне, шкільне капеланство, на мою думку, стане невід’ємним рушієм відбудови християнського духа нової України», - зазначив учасник – декан Великоберезовицький о. Євген Кобильник.

Усі учасники отримали сертифікати, котрі свідчать про завершення навчання.

Організатор заходу: комісія у справах освіти та виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Лектори: Дарина Куц, Аліна Михайлюк і с. Катерина Молочій. Матеріальну підтримку у проведенні освітньої програми надала БО Renovabis.

Нагадаємо, "Тернополяни" повідомляли раніше, що відбувся перший навчальний модуль для 32 шкільних капеланів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Детальніше про це: Шкільних капеланів навчали гідно виховувати дітей у Марійському духовному центрі «Зарваниця» (ФОТО)

 

shk_09.jpg

shk_07.jpg

shk_06.jpg

shk_05.jpg

shk_03.jpg

shk_02.jpg

shk_01.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ