Читайте нас в соціальних мережах

Суд визнав одностатеві шлюби в Україні гріхом

Вівторок, 14 березня 2023 18:30
Відповідну заяву опублікував на власній сторінці у Фейсбук Патріарх Філарет. 

Верховний Суд України підтримав право Патріарха Філарета висловлювати позицію Православної Церкви щодо одностатевих "шлюбів" і поставив крапку в судовому позові, ініційованому громадською організацією «Інсайт», яка об’єднує представників ЛГБТІК спільноти.

Верховний Суд рішення Шевченківського районного суду м. Києва та постанову Київського апеляційного суду залишив без змін, постанова касаційної інстанції набирає законної сили з моменту її прийняття, є остаточною і оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, що Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у інтерв'ю телеканалу «4 канал» свого часу заявив:

«Епідемія коронавірусу це є покарання Боже за гріхи людей, а ми не думаємо, як визволитися від цієї епідемії. І правильно роблять уряди всіх держав, у тому числі і уряд нашої держави, що приймають міри застереження. Правильно. А причина коронавірусу? Причина це гріховність. Гріховність людства. У чому особливість гріха полягає? У тому, що відкрито добро не захищають, а захищають зло. І не тільки зло захищають, а його розповсюджують. Я маю на увазі, насамперед, одностатеві шлюби. Що це? Добро? Дітей вчать обирати собі стать. Не тієї статі дитина повинна бути, якої вона народилася, а вона сама повинна обрати собі стать. Що це? Добро? Це зло».

Ця заява Предстоятеля УПЦ Київського Патріархату обурила професійних ЛГБТ активістів і вони намагалися через суд змусити Патріарха Філарета надати спростування.

Коментарі  

0 #2 Григорій 15.03.2023, 08:30
До речі, а як же Європа, куди ми премося, мов навіжені? Мені здається, що не бачити нам Європи, як своїх вух, із за таких, ях попик Філарет!
Скарга
0 #1 Григорій 15.03.2023, 08:14
Почім опіум для народу? І хто такий, цей Філарет? Вилупок московський!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ