Читайте нас в соціальних мережах

Михайло Цимбалюк: «Ми зіткнулися з радянською репресивною машиною, яка “тренувалася” на Чечні та Сирії»

Четвер, 26 травня 2022 10:29
Михайло Цимбалюк: «Ми зіткнулися з радянською репресивною машиною, яка “тренувалася” на Чечні та Сирії».

Російські окупанти вчиняють в Україні жахливі звірства, яких ще не бачила історія.

На цьому наголосив народний депутат, колишній голова Тернопільської ОДА генерал-лейтенант міліції у відставці Михайло Цимбалюк в інтерв'ю для інтернет-видання «ГОРДОН».

– Я бачив лист селянина з Полтавщини до Сталіна у часи Голодомору. Страшні речі там відбувалися. Я тепер згадую ті архівні документи і розумію, що тоді теж відбувалося щось схоже, але такому звірству, яке росіяни вчиняють зараз, аналогів немає. Навіть фашисти таке не витворяли. Були окремі випадки, коли вони спалювали села, але в більшості поводилися толерантно з місцевим населенням. Не можна у всіх цих звірствах звинувачувати лише путіна і думати, що все закінчиться, коли він здохне. Ні! Я вже неодноразово казав: не буде путіна – прийде Распутін, – зазначив Михайло Цимбалюк.

Він додав, що така жорстокість і варварство – в крові у всіх росіян.

– Колись я не був таким категоричним щодо них (прим. громадян рф). Казав, що вони слов’яни, чимось подібні до нас. Однак те, що відбувається зараз, говорить про те, що усі ці звірства зумисно заплановані. Складається враження, що вони вже десь проходили вишкіл. Бо ґвалтувати жінок, дітей, вбивати цивільне населення можна або під дією сильних наркотиків, або під впливом пропаганди. Ми зіткнулися не з одним путіним, а з радянською репресивною машиною, яка “тренувалася” на Чечні та Сирії»,  наголосив Михайло Цимбалюк.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ