Читайте нас в соціальних мережах

«Скандал із Луценко та послом США вкотре продемонстрував залежність нашої влади від інших країн», - очільник тернопільської «За життя» Олександр Кравчук

П'ятниця, 22 березня 2019 18:58
Лідер Тернопільського обласного партійного осередку «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Олександр Кравчук негативно відреагував на недавній скандал, в якому замішаний Генеральний прокурор України Юрій Луценко та посол США Марі Йованович.
 
Генпрокурор Луценко у нещодавньому інтерв’ю американському виданню The Hill звинуватив посла США у Києві у спробі тиску на його відомство. За його словами, Марі Йованович передала йому перелік людей, яких просила «не переслідувати».
Як зазначив Олександр Кравчук, коментуючи ці події, оприлюднена інформація є черговим свідченням того, наскільки сильно теперішня влада України залежна від США.
 
- Список «недоторканних» – ще один доказ того, що нами керують. На нещодавньому з’їзді БПП чинний Президент України наголошував на тому, що «Ми йдемо своїм шляхом», проте останні події демонструють зовсім іншу реальність: у нас не свій шлях, ми стали напряму залежними, адже нинішня влада продалася заокеанським «колегам». Особисто я не можу сказати чому дана інформація стала оприлюдненою, чому її витягли на поверхню. Проте по ній можна зрозуміти наскільки потужними є правила управління в нашій країні з боку США над БПП, - коментує Олександр Кравчук. – Більше того, якщо розглядати лише США, котра позиціонує себе незалежною та демократичною країною, тут – на теренах України ця держава диктує кого «чіпати», а кого «не чіпати» нашій же прокуратурі. Якщо задуматись – це повне лицемірство. Штати не хочуть, щоб в Україні діяли реальні принципи демократії!
 
Очільник тернопільської «За життя» також додав, що завдяки цьому скандалові, провладний кандидат та його штаб знову збиватимуть українців з пантелику, адже інформацією тепер зможуть маніпулювати як їм заманеться.
 
- На мою особисту думку, цей список «недоторканних» давався не просто так. Чому його оприлюднили – назавжди залишиться загадкою. В одному впевнений точно, нинішня українська влада та Штати використовуватимуть це для своєї користі. Вони маніпулюватимуть цим списком настільки, що вже в який раз заморочать усім голови. Правду ми так і не отримаємо, - запевнив Олександр Кравчук.
 
Політик додав, що єдиним правильним шляхом, який зокрема допоможе Україні вийти з-під впливу Америки та Європи, а також – стати надпотужною країною, є той крок, котрий пропонує їхня політична сила «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ»:
 
- За такої політики, яка нині панує в Україні, гадаю, кожен може зрозуміти, що нашою державою, нами керують інші країни, які продовжуватимуть це робити. Поки ми і далі будемо клянчити грошові позики в МВФ, поки ми «лягатимемо» під Європу та Америку, доти не можна говорити про сильну та незалежну Україну. Для розвитку, нарощення нашої сили і економіки, ми повинні зробити так, як каже наша партія – стати позаблоковою державою. Не на словах, як це роблять провладні посіпаки, а на конкретних виважених діях! Як говорить наш лідер Вадим Рабінович – «Стати Швейцарією східної Європи»!  наголосив Олександр Кравчук.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ