Читайте нас в соціальних мережах

У туристичному районі Львівщини арештували земельні ділянки дружини Медведчука вартістю понад 17 мільйонів гривень

Середа, 05 квітня 2023 13:45
Нові земельні ділянки дружини зрадника Віктора Медведчука арештували на Львівщині.

«За матеріалами Служби безпеки суд наклав арешт на ще дві земельні ділянки з об’єктами нерухомості, які незаконно перебували у власності Оксани Марченко. Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн», - зазначили в СБУ.

Землі розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Саме там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу. Встановлено, що відповідні земельні площі вона одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном.

«До протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Протягом 2004-2010 років він вносив недостовірні відомості до звітної документації для видачі державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко», - розповіли в СБУ.

Посадовцю уже повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем); ч. 2 ст. 366 (службове підроблення).

Матеріали справи скеровано до суду. Розслідування проводили співробітники СБУ у Львівській області спільно з Національною поліцією за процесуального керівництва органів прокуратури.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності.

Нагадаємо, у серпні 2022 року на Львівщині СБУ ініціювала арешт трьох земельних ділянок, якими незаконно володіла Марченко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ