Читайте нас в соціальних мережах

Хто стане головним заступником міністра оборони України - відомі кандидатури

Вівторок, 14 лютого 2023 12:52
Міністр оборони України Олексій Рєзніков подав на погодження президенту Володимиру Зеленському кандидатури трьох нових заступників.

Відповідно до внесених змін, першим заступником міністра на період дії правового режиму воєнного стану можуть стати генерал-лейтенант та віцеадмірал.

«На посаду першого заступника запропоновано кандидатуру Героя України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, на заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Віталія Дейнегу, заступника з питань європейської інтеграції Андрія Шевченка», — повідомив міністр оборони у Facebook.

Також він зазначив, що перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак та заступник з питань цифрового розвитку Олег Гайдук залишаються у команді міністерства і будуть залучені до роботи в якості радників міністра.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Олексій Резніков вже анонсував зміни у міноборони.

«Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи. Будуть нові заступники міністра», — заявив Олексій Резніков.

Коментарі  

0 #2 Правда 24.03.2023, 17:33
Під керівництвом юриста як може процвітати крадівництво, а може тому, що ця особа сам злодій і дивишся як розводить руками мало що не святий, а також відкрили голосування про якусь там раду. Мені відомо і цього вимагає закон будь який контракт підписують відповідні особи і не одна і якщо є будь яке порушення відповідають особи які підписали. ВСЕ ! Дальше тюрма, а коли військовий стан - РОЗСТРІЛ!
Скарга
0 #1 Правда 17.03.2023, 07:18
Самий кращий заступник Резнікова за ці махінації і крадівництво під його чітким керівництвом це - ТЮРМА ПО ЖИТТЄВО.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ