Читайте нас в соціальних мережах

За членство у НОК нардепів забороненої ОПЗЖ Шуфрича та Суркіса проголосували всі делегати з Тернополя

П'ятниця, 18 листопада 2022 09:10
Учора на Генасамблеї Національного олімпійського комітету України, нардепи від забороненої ОПЗЖ Нестор Шуфрич і Григорій Суркіс стали новими членами НОК.

За нашою інформацією, за членство проголосували всі делегати від тернопільського осередку НОК.

Новим президентом Національного олімпійського комітету України обрано Вадима Гутцайта. Він переміг на виборах президента, які відбулися на Генеральній Асамблеї НОК України.

Національний олімпійський комітет обрав нових членів НОК на період 2022-2026 років. Окрім чинних спортсменів, учасники Генеральної асамблеї проголосували за окремих громадян, які сприяють пропаганді та розвитку Олімпійського руху в України.

До списку таких членів НОК України увійшли 39 осіб. Серед інших було обрано Андрія Шевченка, Олександра Усика, Григорія Суркіса, Марину Бех-Романчук та Лілію Подкопаєву. За це рішення проголосували 99 учасників, проти - 11, утримались - 4.

До списку членів НОК від спортивних федерацій серед інших потрапив Нестор Шуфрич, якого делегувала федерація стрільби із лука.

Відомий спортивний журналіст Іван Вербіцький у своєму Фейсбуці написав з цього приводу: «Хай живе спортивна спільнота України! Навіки слава!».

За нашою інформацією, тернопільська делегація у повному складі підтримала членство Шуфрича і Суркіса у НОК. Додамо, що на сьогодні обласний осередок цієї організації очолює ОЛЕНА Білосюк (Підгрушна), а безпосередньою діяльністю на місці займається функціонер Віталій Ігнатенко. Останній активно паразитує на базах місцевих ВУЗів. У свою чергу виші активно сприяють діяльності Ігнатенка.  

IMG 7591 Віталій Ігнатенко (зліва). Заступник голови тернопільського осередку НОК

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар