Читайте нас в соціальних мережах

Кличко подякував США і Британії за новий пакет військової допомоги 

П'ятниця, 18 березня 2022 18:00
Дякую нашим американським і британським партнерам за новий пакет військової допомоги, - Кличко.

Віталій Кличко подякував міжнародним партнерам України за новий пакет військової допомоги. Відео він виклав на своїй сторінці у Facebook. 

«Я дякую нашим американським партнерам, які надають новий пакет військової допомоги Україні, щоб ми могли оборонятися. Зокрема, і в повітряному просторі.   Дякую Великій Британії, що поставляє нашій державі сучасне озброєння для захисту. Що підтримує Україну в її боротьбі за свою свободу і незалежність!  Ми вистоїмо! Бо ми на своїй землі, ми боремося за свою країну і за своє майбутнє», - сказав мер столиці.

Він закликав громадян допомагати країні кожен на своєму місці.  

«Я закликаю киян не нехтувати сигналами тривоги. І слідувати зразу в укриття. Працюють сили ППО, які відбивають атаки ворога з повітря. Наші Збройні сили героїчно протистоять оркам. Закликаю всіх бути пильними і виявляти єдність у всьому. Допомагати кожен на своєму місці. Роботою, увагою і піклуванням про людей, які поруч, дотриманням правил військового часу», - нагадав Кличко.

Мер Києва також розповів про наслідки нічного обстрілу столиці. 

«Ворог несе втрати, але не полишає спроб знищити нашу державу. Продовжує атакувати і столицю. Одна людина загинула, двоє постраждалих в результаті потрапляння уламків ракети в багатоповерховий будинок у Дарницькому районі. Вибуховою хвилею пошкоджено сусідній будинок. Рятувальники ще працюють на місці», - підсумував Кличко.

Додати коментар