Читайте нас в соціальних мережах

Ремонт лікарні, санної траси та боротьба з хаотичною рекламою: нардеп Ігор Василів взяв участь у сесії Кременецької міськради

Неділя, 13 лютого 2022 09:30
Народний депутат від «Слуги народу» Ігор Василів відвідав сесію Кременецької міської ради.

Під час візиту він поспілкувався з місцевими депутатами. Спільно вони обговорили проблеми Кременеччини та перспективи розвитку краю.

– За ті недовгі півгодини мого виступу нам вдалося обговорити цілу низку важливих питань для громад. Зокрема, наші попередні плани щодо реалізації проєктів у рамках субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів на 2022-й рік. Кількість ремонтів об'єктів соціальної сфери цього року плануємо лише збільшувати, – розповів Ігор Василів.  

Серед наболілих питань народний депутат виокремив ремонт багатостраждального приймального відділення Кременецької районної лікарні, санної траси, очисних споруд.

– Є також нагальні питання, які потребують термінового вирішення у сфері безпеки дорожнього руху. Не люблю кивати на попередників, але минула влада у гонитві за кілометражем відремонтованих доріг свого часу "забула" чи не спромоглася разом з дорогами зробити і нові тротуари, освітлення тощо в населених пунктах, що негативно і зараз впливає на безпеку дорожнього руху. В результаті маємо ДТП, у тому числі смертельні, там, де їх можна було б уникнути. Будемо це виправляти,  повідомив Ігор Василів.

Політик також наголосив на тому, що у Кременці необхідно вирішувати проблему надмірної кількості вуличної реклами, адже вона псує туристичний потенціал міста.

– Окреме важливе питання для мене, як співавтора законопроєкту про рекламу, це наведення порядку в цій сфері. Кременець – це прекрасне місто, свого роду унікальне для України і я його дуже люблю, але мені боляче дивитися на те, як його красу спотворює хаотична вулична реклама. Тут маємо якнайшвидше навести порядок, адже це величезний туристичний потенціал, який ми не використовуємо. Бо жоден турист, навіть їдучи по відремонтованих дорогах, не захоче зупинятися в історичному місті, історія якого схована за сотнями рекламних вивісок. Маємо всі разом цю проблему нарешті вирішити– зазначив Ігор Василів. 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ