Читайте нас в соціальних мережах

«Ми сподіваємося на підтримку держави, але й самі не покладаємо рук», – Михайло Головко про ситуацію з коронавірусом на Тернопільщині

П'ятниця, 29 жовтня 2021 11:54
На сьогодні у Тернопільській області в 19-ти лікувальних закладах облаштовано більше 4500 ліжко-місць, під’єднаних до кисню.

Про це розповів голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко в ефірі телепрограми «Змістовно з Христиною Яцків» на ESPRESO.TV.

– Ситуація з коронавірусом на Тернопільщині є досить контрольованою. Розгорнуто понад 4500 ліжко-місць, заповненість – 58%. Можу сказати, що поки ми справляємося. Думаю, що ця тенденція збережеться й надалі. У наших медичних установах працюють висококваліфіковані лікарі, які забезпечують належний догляд жителям краю, що потребують медичної допомоги. Кисень для потреб лікарень Тернопільщини закуповується на АТ «Львівський хімічний завод»,  розповів Михайло Головко.

Голова облради підкреслив, що область, звісно, просить підтримки в центральної влади, але органи місцевого самоврядування працюють, не покладаючи рук.  

– У нас є співпраця з адміністрацією та громадами. З боку держави вимагаємо підтримки, але не чекаємо, що хтось прийде і допоможе, а контролюємо ситуацію самостійно,  додав Михайло Головко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар