Читайте нас в соціальних мережах

«Олег Продан – єдиний кандидат, якого цікавлять наші проблеми», – жителі Теребовлянської громади (відео)

П'ятниця, 29 жовтня 2021 09:35
Освітні та культурні заклади Теребовлянської громади потребують термінової допомоги. Мова йде про школи, дитячі садочки й клуби сіл Романівка та Могильниця.

Таку позицію висловив кандидат на посаду голови громади, корінний житель Теребовлі, начальник Управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства ТОДА Олег Продан.

Після особистого спілкування з працівниками закладів та старостами сіл він виокремив найбільш нагальні проблеми, які потребують втручання задля комфортних умов навчання і дозвілля дітей.

Так, у школі села Романівка  протікає дах та промокає стеля, а в місцевому садочку – проблеми з заміною вікон та спортивним залом.

 Ми дуже раді, що до нас приїжджає кандидат на посаду голови Теребовлянської ОТГ Олег Продан. Ми підтримаємо його, бо більше ніхто з кандидатів не цікавився як нашими умовами життя в селі загалом, так і проблемами місцевих садочків, шкіл,  каже староста села Романівка Галина Ділай.  Дуже дякуємо Олегу Йосиповичу, адже він приїжджав до нас і раніше. Ми завжди дуже раді бачити його в нашому селі.

У Могильниці є потреба зробити септик, замінити вікна та провести благоустрій території дитячого садочку, замінити двері та зробити їдальню у школі. Ремонту потребує й місцевий клуб.

– Це приміщення потребує капіталовкладень. В селі є молодь і їй потрібно десь проводити своє дозвілля після навчання. Наше завдання – створити для них комфортні умови. Нам є над чим працювати, я буду намагатися робити все, аби в цьому клубі було затишно і охайно, – каже Олег Продан. –  Крім того, обіцяю докласти максимум зусиль, аби посприяти покращенню умов в садочку. Бачу, як його працівники віддаються своїй справі та яке охайне приміщення.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ