Читайте нас в соціальних мережах

Збараж відвідали посли країн «Великої сімки»

Четвер, 21 жовтня 2021 08:51
До Збаража вчора, 20 жовтня, завітали посли країн «Великої сімки» – США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Канади, Японії та Італії.

Збаразька громада була обрана для візиту таких поважних гостей, оскільки є переможцем різноманітних грантових програм, які фінансуються країнами «Великої сімки», повідомив міський голова Збаразької ОТГ Роман Полікровський.

– Серед інших установ та об'єктів ми вирішили запропонувати для візиту наш Коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, бо в коледжі нами реалізовано проект Міністерства закордонних справ Республіки Польща «Школа доброї енергії». В ході зустрічі посли цікавились перебігом реформ в Україні та необхідністю допомоги їхніми державами! Я щиро подякував представникам держав за активну фінансову підтримку України у впровадженні реформ та запропонував їм нашу Збаразька громаду як надійного партнера для залучення інвестицій,  зазначив Роман Полікровський.  

Також голова Збаразької ОТГ підкреслив, що Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс родом з Харкова, а родина Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Лариса Ґаладза – вихідці з села Білокриниця на Підгаєччині.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ