Читайте нас в соціальних мережах

"Громада повинна долучатися до вирішення проблем сіл Теребовлянщини", – Олег Продан (відео)

Четвер, 21 жовтня 2021 11:28
Ефективна робота культурних та освітніх закладів є важливою складовою розвитку та розквіту громади.

Саму тому влада повинна підтримувати та сприяти вдосконаленню установ цього типу.

Таку думку висловив кандидат на посаду голови громади, корінний житель Теребовлі, начальник Управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства ТОДА Олег Продан.

Після спілкування з жителями сіл Гумниська та Семенів він виявив низку проблем, котрі потребують першочергового втручання.

Зокрема, у селі  Гумниська це ремонт місцевого клубу, який люди розпочали проводити власним коштом, заміна даху та вікон у місцевій школі та кухонного інвентарю й дверей у садочку.

– Я побачив всі ці проблеми, почув про них від людей. Село немаленьке і його потрібно розвивати. Громада повинна долучатися і вжити першочергових кроків щодо вирішення нагальних питань у освітніх і культурних закладах, – каже Олег Продан.

Після візиту у село Семенів кандидат на посаду голови громади відмітив потребу ремонту зовнішніх стін місцевого дитячого садочку.

Крім того, за сприяння Олега Продана буде відновлено шлях Острівець – Семенів.

– Обласна державна адміністрація, на балансі управління капітального будівництва якої і перебуває дорога Острівець – Семенів, планує провести ремонтні роботи  1 кілометра цієї дороги, – каже Олег Продан. – Цей шлях, що проходить через село Гумниська, зараз в незадовільному стані, тому ОДА було прийнято рішення про його відновлення.

Важливість цих робіт підкреслює і староста села Гумниська Михайло Турчак.

– Думаю, що це буде велика подія для наших жителів. Всі, хто проїжджають через село, бачать в якому жахливому стані ця дорога, – підкреслює Михайло Турчак. – Саме такі люди як Олег Йосипович здатні організувати роботу в громаді та допомогти селам в облаштуванні інфраструктури та соціальному розвитку.

Детальніше – у відео. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар