Читайте нас в соціальних мережах

Волейболіст та тренер тернопільського клубу Володимир Мірчев: про перспективи тернопільського волейболу та скандал з житомирськими “Житичами”

Четвер, 11 квітня 2024 19:00
У новому випуску проєкту “Тернополяни” поспілкувалися з відомим волейболістом, а сьогодні – в.о. головного тренера волейбольного клубу «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» Володимиром Мірчевим.

Про перспективи тернопільського клубу, власні амбіції та конфлікт з житомирськими “Житичами” читайте у матеріалі.

На початку січня клуб “Поліція охорони” займав шосте місце у турнірній таблиці Чемпіонату України, на сьогодні він піднявся на 5 позицію.

– У нас був дуже важливий тур проти Чернівців і Чернігова, який виграли, закінчивши регулярний чемпіонат на 5 місці. До останнього боролися за вихід у фінальну частину через раунд плей-офф. Програли Харкову і вихідними, 13-14 квітня, будемо приймати домашній тур за 5-6 місце з Полтавою, – говорить Володимир Мірчев. 

Спортсмен не приховує: бажання зайняти пост головного тренера клубу “Поліція охорони” у нього є, однак остаточне рішення керівництва буде лише наприкінці сезону.

– Одного бажання мало, треба ще грати та показувати результат. Тому згодом буде прийнято рішення про мою подальшу долю у клубі, каже Володимир Мірчев.

Згадуючи про кар’єру у “Житичах” Володимир Мірчев не приховує – конфлікт з керівництвом клубу був і залишився невирішеним й до сьогодні.

– З 2017 по 2020 рік я був капітаном “Житичів”, можна сказати, що був граючим тренером. Разом з тренером клубу Сергієм Тиріковським сформували команду і за три сезони ми виграли першу та вищу ліги, виграли кубок України. З першої ліги ми пройшли всі етапи становлення клубу і пройшли в суперлігу, – розповідає Володимир Мірчев. – Але в один момент я отримав травму. Мені перестали платити зарплату. Обіцяли, що все буде добре, а перед Новим роком повідомили, що прийняли рішення зі мною розійтися. Причини не пояснили. 

Чутки про махінації на ставках спортсмен спростовує, каже що ні він, ні “Житичі” до цього непричетні.

Більше – дивіться в інтерв’ю “Тернополян”.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар