Читайте нас в соціальних мережах

"До липня ми звільнимо всі українські території", - 24-річний військовий з тернопільської бригади

Понеділок, 10 квітня 2023 18:00
24-річний Олексій, заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення батальйону 105-ої окремої бригади територіальної оборони розповів чому ж пішов воювати та яка зараз ситуація на фронті. 

Під час окупації рідного міста Лутугине на Луганщині у 2015 році, Олексій переїхав з батьками в Сєверодонецьк, там закінчив середню школу, далі вступив до Київського Національного Університету.

Молодий чоловік влаштував особисте життя, придбав власну квартиру. І все було б гаразд, якби не переслідування ворогами, які залишилися в рідному місті його родини.

Олексій зрозумів, це потрібно зупинити, далі тікати уже нікуди. Тому став на захист своєї землі від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.

"Перших чотири місяці виконував завдання поблизу Ізюму на Харківщині у добровольчому формуванні «Карпатська Січ», там отримав перший бойовий досвід. Далі службу продовжив на посаді офіцера з морально-психологічного забезпечення в підрозділі батальйону окремої бригади територіальної оборони", - відзначив військовий. 

Захисник переконаний, що ЗСУ до липня 2023 року можуть звільнити усі українську території.

"Мені до вподоби прогнози начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України пана Буданова. Минулого року він говорив що влітку буде перелом у війні, у вересні передбачав що до кінця року звільнимо Херсон, це реалізувалося, тепер його прогноз що до липня ми звільнимо всі українські території та перенесемо війну у московію. Сподіваюся до останнього не дійде, але без цього, мабуть, ми не переможемо. Як би не склалися обставини, чи які б не були прогнози, я до кінця буду зі своїм підрозділом, аж до повної перемоги", - зауважив Олексій.

Мрія Героя - звільнити Україну і його рідне місто від ворогів, а всі хто був причетний до окупації, щоб відповіли за законом.

"Ніхто не уникне відповідальності, ніхто не допоможе зрадникам, додає Олексій, адже ми сильний народ, ми нація переможців, борців за свободу та незалежність своєї держави", - підсумував військовий. 

На зображенні може бути: 1 особа

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Григорій 10.04.2023, 20:21
Ми всі за найближче звільнення України від рашистської чуми, але не кажи гоп..
Чомусь пригадався якийсь там мольфар, який обіцяв смерть Путіна 22 березня. Путін, на жаль, досі живий, а мольфар що? Забув обіцяне? Обіцяти, не мішки носити!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ