Після того, як дівчина виймає з духовки смачні витвори, умілиця за допомогою глазурі вимальовує на смаколиках невеличкі шедеври. Саме тому випічкою пані Ірини хочеться милуватися довго, що шкода і їсти ці творіння з тіста.
— Пряники – чудовий подарунок, адже вони не тільки цікаво виглядають, але й можуть довго зберігатися. Імбирно-медові прянички випікаю сама вдома тільки з натуральних складників. Для випікання мені потрібні такі складники: цукор, масло, яйця, кориця, імбир, кардамон, духмяний перець, мука, мед. Пам’ятаю, пекла цікавих «миколайчиків», свинок, Діда Мороза зі Снігуронькою, сердечка, сніжинки та іншу смакоту, яку можна й на ялинку вішати. Подобається усе пекти самій, адже тоді я можу контролювати процес роботи. До того ж, якщо в чомусь напартачу, знатиму, що це сталося не з вини іншої людини, а через мене. Власне із замішуванням тіста на вироби та випіканням немає складнощів. Коли починала робити пряники на замовлення, була засмучена лише тим, що не вмію гарно малювати. Тільки як би це дивно не було, на імбирно-медових смаколиках у мене виходять непогані малюночки, тож своєю роботою задоволена. Приємно, що і люди купують у мене вироби, милуються ними, ласують, — розповіла пані Ірина.
Дівчина зазначила, що запаковує пряники в поліетиленові чи картонні упаковки, які кожен охочий може придбати в мисткині.