Читайте нас в соціальних мережах

Релоковані підприємства на Тернопіллі мають можливість отримати міжнародні гранти

Четвер, 08 серпня 2024 13:00
Триває прийом заявок у грантовому конкурсі для бізнесу, що постраждав від війни. І дедлайн уже близько.

"Хто може отримати гранти: фізичні особи, мікро та малі бізнеси, які зазнали негативного впливу війни (втрачене або пошкоджене майно, вимушена релокація, порушена логістика, зменшені продажі, міграція працівників та інші обставини). Учасники також матимуть можливість отримати інформаційну та консультаційну підтримку. Географія конкурсу: окремі громади-партнерки Програми USAID DOBRE Чернігівської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей.  Які типи грантів можна отримати:  гранти до 1000 доларів на започаткування або відновлення бізнесу, гранти від 1001 до 5000 доларів на відновлення бізнесу", - відзначили у програмі "DOBRE".

Чи потрібен фінансовий внесок у проєкт від учасників: співфінансування не вимагається.

Як взяти участь: заповнити онлайн форму (https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/1szdOt6V) та прикріпити бізнес-проєкт та його бюджет. Від одного учасника може бути подана тільки одна заявка.

 Дедлайн: перший етап прийому завершиться 10 серпня 2024 року. Другий етап прийому триватиме 25 серпня 2024 року

Докладніше https://bit.ly/3y8qoSE

Грантовий конкурс бізнес-проєктів відбувається в межах компоненту «Економічне відновлення та ринкові системи» (EMRS) Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (Програма CLEAR), що впроваджується міжнародною організацією Global Communities.

 

На зображенні може бути: текст

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ