Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські військові до 31 січня 2024 року мають задекларувати свої доходи за минулі роки

Четвер, 30 листопада 2023 18:30
У Тернопільському обласному центрі комплекткування нагадали, що військові,  до 31 січня 2024 року мають обов'язково задекларувати свої доходи за минулі роки. 

"Отже, подати декларації необхідно за 2021-2022 роки - до 31 січня 2024 року, за 2023 рік - до 31 березня 2024 року включно. Кому необхідно подати декларації - військовослужбовцям, які проходять службу у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки або відряджені до них (крім осіб рядового складу підрозділів охорони відповідних центрів), особам, які проходять військову службу на посадах міністрів, керівників ЦОВВ, місцевих органів влади, на посадах в апаратах міністерств, ВЛК, беруть участь у закупівлях в сфері оборони або відряджені на такі посади", - відзначив помічник начальника ТЦК СП з правової роботи - начальник юридичної служби Тернопільського обласного ТЦК СП майор юстиції Роман Грунда розʼяснив зміни законодавства та терміни декларування.

Уся інформація про умови декларування  - у Базі знань Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК за посиланням https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/

На зображенні може бути: 1 особа та текст

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар