Читайте нас в соціальних мережах

Співзасновник Roosh Сергій Токарєв анонсував технологічний кемп для українських AI-ентузіастів

Четвер, 10 серпня 2023 13:00
З 11 по 15 вересня у Львові пройде AI HOUSE Camp — п’ятиденна офлайн подія, під час якої українські експерти та експертки розроблять власні стартапи.

Захід проводить AI HOUSE — найбільше АІ-комʼюніті в Україні. Про кемп на своїй сторінці у Facebook написав Сергій Токарєв, IT-бізнесмен та співзасновник технологічної компанії ROOSH, до екосистеми якої входить AI HOUSE.

 

Долучитися до табору можуть не лише інженери та дослідники у сферах Artificial Intelligence та Machine Learning, а й ті, хто не мають технічної освіти, однак  цікавляться технологіями штучного інтелекту. Організатори зацікавлені у тому, щоб учасники мали різний професійний бекграунд: ML-інженерію, маркетинг, менеджмент проєктів тощо. Приєднатися до кемпу можна у складі сформованої команди або ж знайти тих, хто поділятиме ваші ідеї, вже на події.

 

Організатори відберуть з усіх кандидатів 35 людей, досвід та ідеї яких найбільш відповідатимуть концепції кемпу. Учасників розділять на сім команд: кожна з них розроблятиме свою ідею під кураторством ментора-помічника. У межах AI HOUSE Camp буде можливість вдосконалити власний продукт у сфері Generative AI або ж з нуля розробити ідею стартапу.

 

В Roosh ми знаємо, як ростити стартапи та вкладатися в нові ідеї. Тому наша команда AI HOUSE запускає Camp, на котрому збирають найамбітніших AI-спеціалістів для створення Generative AI стартапів. 5 днів повного занурення в роботу, де ви будете генерувати ідеї та ділитися досвідом разом з однодумцями”, — зазначив у своєму дописі Сергій Токарєв.

 

У команді AI HOUSE наголошують, що такий захід допоможе розвивати технологічну сферу в Україні та спонукатиме AI/ML-ентузіастів/-ок створювати рішення і запускати власні стартапи, а ідеї, розроблені учасниками кемпу за підтримки досвідчених менторів, формуватимуть майбутнє країни.

 

Наприкінці події буде представлено сім технологічних рішень — по одному від кожної команди. Проєкти учасників оцінюватимуть CTO та співзасновник компанії Reface Олесь Петрів, Investment Analyst у Roosh Ventures Анна Мельничук, Head of Research у SQUAD Олександр Зарічковий та співзасновник і Head of R&D стартапу ZibraAI Владислав Завадський.

 

Команди, що продемонструють найкращі результати, отримають подарунки від партнерів кемпу. Найуспішніші ідеї, запропоновані учасниками, дослідить для подальшого інвестування у них технологічна компанія ROOSH.

 

Вартість участі у таборі — вільний донат від 1000 гривень у благодійну організацію “Реактивна пошта”: її команда працює з 2014 року та постачає артилеристам запчастини, спорядження та інші необхідні матеріали.

 

За посиланням можна дізнатися більше про програму AI HOUSE Camp, а також подати заявку на участь. Реєстрація триває до 28 серпня.

 

Головний партнер кемпу — компанія ROOSH, яка підтримує розвиток tech-підприємців та інноваційних технологій, допомагає виводити їх на новий рівень та інвестує в них. Компанія фокусується на Artificial Intelligence та Machine Learning.  Іншими партнерами заходу є Факультет прикладних наук Українського католицького університету та один з найбільших R&D-центрів України SQUAD.

 

AI HOUSE — це ком’юніті ентузіастів у галузях штучного інтелекту та машинного навчання. Його мета — створення в Україні AI-стартапів, розвитку галузі Artificial Intelligence та й загалом вітчизняної технологічної індустрії.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ