Читайте нас в соціальних мережах

Квартира в новобудові від забудовника: переваги купівлі

Вівторок, 04 січня 2022 22:34
Купівля квартири – це дуже важливий життєвий крок, який вимагає величезної уваги та відповідальності, адже обране житло повинно задовольняти вимогам затишності та комфорту.

Навіть найвибагливішим покупцям сподобаються квартири у численних новобудовах, адже вони пропонують достатню кількість переваг.

Квартира в новобудові від забудовника: переваги

Якщо ви обираєте між «вторинкою» та новобудовою, то важливими є переваги другого варіанту:

  • інфраструктура та зручність розташування;
  • економічність;
  • якість;
  • можливість планування.

Більшість забудовників пропонує майбутнім мешканцям розвинену інфраструктуру житла та зручність його розташування. Так, проєкт 31Z від «Ковальської» — це найкращий варіант, якщо потрібна однокімнатна квартира на Позняках. Будинок розташовано у чудовому місці з мальовничим краєвидом на озеро та парк, а наявність станції метро у кроковій доступності дає можливість швидко дістатися до будь-якої точки столиці. В межах сусідніх вулиць знаходяться медичні центри, освітні заклади, спортивні комплекси, дитячі заклади, супермаркети, аптеки.

Якщо вибирати квартиру безпосередньо від девелопера, то можна зекономити. На початкових етапах будівництва такі компанії пропонують клієнтам достатньо гнучкі умови. Та навіть придбання готового житла від забудовника буде значно вигідніше, ніж в рієлторській компанії.

Для зведення будинків використовуються сучасні технології та високоякісні матеріали, тож мешканці не матимуть проблем з несправними ліфтами та системами комунікації, а також шумом.

Перевагою буде також можливість планування квартири за власним розсудом. Забудовник може надати декілька варіантів планування на розгляд або запропонувати варіант внутрішнього облаштування житла. Ремонт можна зробити за власним бажанням, а перед цим не потрібно буде витрачати час на те, щоб позбутися старих шпалер та фарби.

Купити квартиру в новобудові: на що звернути увагу?

Безліч переваг роблять житло в новобудові найбільш бажаним придбанням, але треба дуже серйозно підійти до питання вибору забудовника, щоб таки отримати омріяне житло.

Коли буде обраний надійний забудовник, то треба укласти з ним угоду, перевірити стан нерухомості та комунікаційні системи, забрати повний комплект документації. Після перерахованих дій можна планувати переїзд та облаштування.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ