Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині відшкодовують витрати на закупівлю установок індивідуального доїння

П'ятниця, 25 червня 2021 18:30
У Тернопільській області обіцяють відшкодувати витрати на закупівлю апаратів індивідуального доїння.

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації проводить прийом документів для виплати часткового відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння для особистих селянських господарств населення.

Виплата часткового відшкодування витрат на нову установку індивідуального доїння вітчизняного виробництва здійснюється за умови утримання у своєму господарстві не менш як трьох ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів, але не більш як 7500 гривень за одиницю.

Для виплати часткового відшкодування витрат на установку, придбану в поточному році, фізичні особи подають до 1 грудня поточного року департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації:

довідку, видану сільською, селищною чи міською радою, про кількість корів;
копії паспортів великої рогатої худоби і ветеринарних карток до таких паспортів;
копії платіжних документів і технічної документації на установку індивідуального доїння;
копії паспорта особи і довідку про відкриття поточного рахунку в банку та документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті).
Подані документи розглядаються в порядку черговості їх надходження.

У разі відчуження зазначеної установки чи її передачі в користування іншим особам раніше ніж через п’ять років з дня придбання отримані бюджетні кошти повертаються до бюджету.

Фізична особа має право на часткове відшкодування витрат на установку один раз на п’ять років.

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації утворює комісію для визначення переліку фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат на установку.

Документи для виплати на закупівлю установки індивідуального доїння приймаються з 1 липня поточного року за адресою: м.Тернопіль, вул. Князя Острозького 14, каб. 213.

Довідки та інформація про перелік необхідних документів за телефоном: (0352) 52-10-13.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ