Читайте нас в соціальних мережах

Найпопулярніші помилки при виборі корму для собак і як їх уникнути

П'ятниця, 28 червня 2024 11:14
Найпопулярніші помилки при виборі корму для собак і як їх уникнути
Якісне харчування - запорука хорошого самопочуття та здоров’я тварини.

Воно забезпечує собаку усіма необхідними компонентами, які допомагають підтримувати її щоденну активність. Продукції на ринку пропонується багато, тому важливо враховувати параметри та потреби свого домашнього улюбленця, щоб зробити правильний вибір. Читайте склад, обирайте надійного виробника кормів та здійснюйте регулярно покупку того корму, який підійшов вашій тварині. 

Яким буває готовий корм для собак?

Перед покупкою варто ознайомитися з асортиментом та актуальними пропозиціями. Виробник корму для собак Клуб 4 Лапи https://club4paws.ua/category/sobaki/goduvannia пропонує такі раціони:

  1. Сухий корм - один з  найбільш популярних форм харчування. Він дає можливість зручного зберігання, не втрачаючи якість продукту, та забезпечує організм всіма необхідними поживними речовинами в правильних пропорціях. Однак, такий корм не вважається універсальним і не підходить для всіх котів. Він може бути незручний для тварин із проблемами зубів та ясен, оскільки вимагає більш інтенсивного жування.
  2. Вологий корм. З назви можна зрозуміти, що такий раціон містить велику кількість вологи (зазвичай від 70 до 85%). Це суміш м'ясних інгредієнтів та інших складових, збагачені вітамінами та мінералами. Вологий корм особливо подобається тваринам, завдяки насиченому смаку та аромату. Цей вид харчування варто вибрати для котів та собак, які не вживають достатню кількість рідини.
  3. Ласощі. Це не лише чудовий спосіб виразити вашу любов та увагу до домашнього улюбленця, але й важливий ресурс для його загального добробуту. Як результат, ваш собака отримає не лише задоволення від відмінного смаку, але й додаткову користь для свого здоров'я. Надаючи вашому улюбленцю ласощі для собак, ви доповнюєте його раціон додатковими вітамінами та мінералами.
  4. Дентал стіки для очищення зубів. Це альтернатива ласощам, яка допомагає підтримувати гігієну та здоров’я ротової порожнини. Підходить навіть літнім тваринам, завдяки помірній твердості. 

Поради щодо вибору корму від експертів

Достатньо прочитати склад, щоб зрозуміти, який корм знаходиться перед вами. Виробник, який впевнений в якості своєї продукції, не буде його приховувати. Звертайте увагу на натуральність інгредієнтів, а також співвідношення білків, жирів та вуглеводів. Збалансованість корисних компонентів позитивно вплине на організм тварини у будь-якому віці. 

Вік та фізична активність тварини - ще один важливий фактор. Вихованець, який регулярно тренується або займається іншими активностями, потребує більше калорій. Також перелік компонентів, які необхідні цуценяті та дорослій собаці відрізняються. Якщо ж ви помітили, що вибраний корм не подобається вашому улюбленцю, замініть його на корм з іншим смаком, а також прослідкуйте чи не виникають негативні симптоми.

Де варто придбати якісний корм для улюбленця?

Якісний та сертифікований корм для собаки варто купувати в офіційному магазині. Клуб 4 Лапи пропонує оформити замовлення навіть онлайн за вигідними та приємними умовами. Недарма, ними вже скористалась величезна кількість турботливих власників тварин. Перейдіть до каталогу та ознайомтеся з усім актуальними пропозиціями, а також з акціями у відповідному розділі, які час від часу змінюються. 

Навіть на сайті під кожним раціоном опублікована детальна характеристика. Ви можете знайти не лише інгредієнти, але й ознайомитися з нормами годування. Така інформація дозволить без зайвих зусиль визначити правильну порційність та забезпечити організм вихованця усіма необхідними корисними компонентами. Якщо ж у вас виникли певні запитання, звертайтесь до наших менеджерів, які оперативно та якісно нададуть відповідь у зручному для вас форматі.

Можна знайти корм, який підходить різним породам собак. Для зручного пошуку та вибору, продукція поділена на кілька лінійок. Це зручно, адже дозволяє задовольнити найрізноманітніші потреби тварин, тому петперенти залишаються задоволеними. 

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ