Читайте нас в соціальних мережах

Мрія про життя у США: як правильно зареєструватися на грін-карту

Понеділок, 27 травня 2024 17:55
Мрія про життя у США: як правильно зареєструватися на грін-карту
Безліч людей у всьому світі мріють жити в США. Комусь це бажання вже вдалося втілити у реальність, а хтось поки лише думає про шляхи переїзду за океан.

Найбільш популярним та оптимальним варіантом отримати право на життя в Америці є зелена карта. Щороку цю лотерею виграє понад п’ятдесят тисяч людей, реєстрація на грін-карту 2025 може допомогти вам опинитися у числі щасливчиків.

У цьому матеріалі ми розповімо, як і де зареєструватися на грін-карту та розкриємо її можливості, тож читайте далі.

Що таке Green Card і які можливості вона дає

Green Card – програма, яку щорічно проводить Державний департамент США. Її мета – надати право на постійне проживання в Америці особам різних національностей.

Які ще можливості надає грін-карт?

  1. Можливість проживати у США.
  2. Офіційне працевлаштування.
  3. Право переїхати разом із сім’єю.
  4. Можливість оформити посвідчення водії американського зразка, а також інші необхідні вам документи.
  5. Можливість брати кредити.
  6. Медичне страхування.
  7. Можливість їхати зі США та повертатися назад, коли є така потреба.
  8. Допомога для нових мігрантів.

Як зареєструватися на зелену карту

Процес оформлення заявки на участь у Green Card дуже легкий та не вимагає багато часу. Пам’ятайте, що помилка під час реєстрації може позбавити вас виграшу.

  1. З’ясуйте, чи відповідаєте ви вимогам. Насамперед упевніться в тому, що ви справді можете взяти участь у лотереї, адже для таких осіб передбачено певні умови – відсутність судимості, повноліття, дійсний закордонний паспорт, повна середня освіта (як мінімум) або 2 роки досвіду роботи.
  2. Підготуйте фото відповідно до вимог. Впевніться в тому, що ваші фото та фото ваших членів сім’ї відповідають заявленим вимогам.
  3. Заповніть форму. Заповнити заявку на участь у лотереї ви можете як самостійно, так і звернутися за допомогою до фахівців. Якщо ви не впевнені у своїх силах, заручіться підтримкою людей, які вміють заповнювати грін-карти. Наприклад, такі послуги надає українська компанія Ticket To America.
  4. Заповніть форму з усією необхідною інформацією – особисті дані, відомості про освіту, досвід роботи, сімейний стан тощо. Переконайтеся, що ви заповнюєте всі поля правильно. Так ваші шанси на виграш збільшаться.
  5. Після правильної реєстрації ви отримаєте код підтвердження. Обов’язково збережіть його, адже за допомогою цього коду ви зможете перевіряти статус своєї заявки на виграш.

Реєстрація на лотерею грін-карт неважке але відповідальне завдання. Якщо ви будете дотримуватися усіх рекомендацій, то ваша мрія про життя у Сполучених Штатах Америки стане реальністю.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ