Читайте нас в соціальних мережах

Топ-4 моделі модних сумок в 2024 році

Понеділок, 27 травня 2024 17:51
Топ-4 моделі модних сумок в 2024 році
Сумочка – невід’ємна частина жіночого гардеробу. Вона здатна створити візуальний акцент чи поєднати різні за кольором і стилем деталі в гармонічний образ.

Але такого ефекту можна досягти лише за умови, що сама сумочка відповідає модним трендам та тенденціям. А вони, як відомо, змінюються. Розглянемо топ моделей, які будуть актуальними в 2024 році, щоб легше було зорієнтуватися при виборі.

Популярні сумки: основні тренди цього року

Для того, аби зрозуміти, які моделі будуть актуальними достатньо проаналізувати лінійки новинок від відомих брендів. Саме вони, Michael Kors, Hermes, Givenchy, Mark Jacobs, Balenciaga задають тон в світі модних сумок. Звісно, купити такі новинки може бути накладно. Проте на платформі Shafa можна підібрати жіночі сумки недорого у схожому до брендових моделей дизайні. І при цьому не доведеться чекати кілька неділь, поки дійде черга до відправки і аксесуар нарешті прибуде до України.

Але все ж розглянемо, які моделі вибирати. Ось цей актуальний топ новинок:

  1. Великі сумки.

  2. Сумки-конверти.

  3. Сумка-відро.

  4. Заокруглені сумки.

Розберемося в деталях, які допоможуть зорієнтуватися при виборі.

Великі сумки-2024: які вони

Досить довгий час в моді були невеличкі моделі кросс-боді. Причому останні роки це були відверто мініатюрні аксесуари, в яких ледве міг поміститися телефон та ключі. Але часи мінімалізму поступово відходять в минуле. Відмічається повернення містких великих моделей. Тому, якщо вам набридло, що в вашу мініатюрну сумочку нічого не поміщається, то сміливо можна замінити її на велику.

При виборі радимо звертати увагу на моделі без жорсткого каркасу. М’яка форма робить сумки більш комфортними та зручними, а образи – жіночними.

Помітною є ще одна тенденція – різноманіття кольорів та текстур. Тож, сміливо можна вибирати сумку, як в класичних нейтральних відтінках, так і яскраву для створення помітного акценту. Аналогічно до текстур. Сумка може бути шкіряною, замшевою чи з замінника шкіри, текстилю, силікону, плетеною, з тисненням тощо. Головне, аби вона пасувала до загального образу та інших речей в гардеробі.

Сумки-конверти

Ця модель підійде тим, хто, все ж таки, не хоче поступатися улюбленими клатчами та переходити на масивні сумки. Вона входить в лінійку топових аксесуарів 2024 року в багатьох брендів. При цьому сумки-конверти не обов’язково можуть бути мініатюрними, тому можна вибрати варіант, здатний вмістити все необхідне.

Великий плюс таких моделей в вишуканості. Вони ідеально підійдуть в якості вечірнього варіанту чи до ділового костюма. Також сумку-конверт можна купити і в якості повсякденного варіанту, бо вони доступні з різних матеріалів та в різному дизайні. Так, підібрати можна аксесуар не лише зі шкіри чи замінника, а й деніму, наприклад, який ідеально пасує до стилю кежуал.

Сумка-відро

Кілька років тому такі сумки вже були в моді. Але поступово вони втратити актуальність. Проте 2024 рік став для об’ємних сумок з круглим дном просто зірковим часом. Вони знову в моді . Тож жінки, які люблять місткі сумочки тепер можуть не поступатися комфортом заради трендів.

Зверніть увагу, що особливих вимог до розміру немає. «Відро» може бути і досить масивним, і середнього розміру, тому вибрати можна оптимальний варіант під різні потреби. Ще один момент, на який варто звернути увагу – кольори. Всесвітньо відомі бренди надали перевагу класичним відтінкам: білому, бежевому, коричневому. Проте цьогоріч в моду повертається приглушений червоний колір, тому сміливо можна вибирати «відро» в яскравому оформленні.

Заокруглені сумочки

Ще одна модель з минулого, для якої знову настав час. Проте, сьогодні заокруглені сумочки вже не вузькі. Вони досить широкі, місткі, зручні для повсякдення, але при цьому виглядають компактними та не створюють додаткового об’єму. Ці риси роблять їх підходящими навіть для ділового стилю.

Що стосується кольорів, то для цих моделей вони представлені класичними відтінками. Але при бажанні можна підібрати сумочку в кольорі бордо, наприклад.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ