Читайте нас в соціальних мережах

Які бувають чоловічі браслети? Reytel називає кілька типів

Середа, 24 квітня 2024 13:49
Які бувають чоловічі браслети? Reytel називає кілька типів
Прикраси на руку – це можливість продемонструвати індивідуальність і неповторність. Цією хитрістю користуються не тільки жінки, а й чоловіки. Вони не проти носити аксесуари на руках. І це не тільки стосується обручок чи різноманітних перснів.

Стильні чоловічі браслети чудово вписуються в сучасні образи. Вам тільки потрібно вибрати серед каталогу https://reytel.com.ua/ru/braslety зручні прикраси. Для цього Reytel детальніше розповість про різновиди аксесуарів.

На які вироби звернути увагу?

Ювеліри постійно дивують новинками. Кожна річ має дизайнерське оформлення, тому гідна того, щоб поповнити будь-яку скриньку. Тепер тільки залишилося розібратися в певних різновидах браслетів для чоловіків.

Ланцюжкові

Це певна ювелірна класика. Такі вироби славляться універсальністю. Їх можна носити з будь-яким одягом. Тільки потрібно визначитися з плетінням. Воно може бути як традиційним, так і фантазійним.

Якщо говорити про найпоширеніші різновиди плетіння, то це «Якірне», «Панцирне», «Ромб», «Снейк» чи «Гарібальді». Зрозуміло, що список можна продовжувати ще. Плетіння має бути красивим і міцним водночас. Адже більшість хоче носити прикрасу постійно і точно не планує десь її загубити.

Що стосується фантазійного плетіння, то тут поєднуються традиційні варіанти з оригінальними елементами. Це виглядає дуже незвично. У вас є можливість підібрати чудовий варіант. Він може бути масивним чи більш стриманим.

Фактурні

Досить велика кількість людей вважає, що браслети мають бути виключно срібними чи золотими. А якщо розширити вибір? Шкіра, каучук, шовкова нитка чи ебенове дерево – основа може бути різною. Браслет буде досить фактурним, проте все буде виглядати лаконічно.

Дорогоцінний метал тут присутній на застібці. А ще тут можуть бути вставки з нього. Використання декількох відтінків і фактур робить прикрасу неймовірною.

Жорсткі

  • Литі. Тут немає ніяких застібок. Просто просовуєте руку. Такі прикраси виглядають лаконічно, оскільки тут мінімум деталей.
  • Розімкнені. Це розірване кільце. Браслети з досить тонким обідком. Вони можуть бути без зайвих елементів. Якщо забажаєте, то тут можуть бути зображення чи гравіювання. 

Серед величезної кількості браслетів ви обов’язково знайдете свій. Разом з Reytel підберете аксесуари, які стануть вашим оберегом і відчуттям стилю.  Не бійтеся прикрас, а вірте в себе.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ