Читайте нас в соціальних мережах

Головне про Madame of Mystic Manor — новинка від популярного розробника ігор

Четвер, 21 березня 2024 08:58
Головне про Madame of Mystic Manor — новинка від популярного розробника ігор
Популярний гейм-девелопер Blueprint Gaming у своєму новому відеослоті Madame of Mystic Manor розповість історію про загадкову жінку, що мешкає в таємничому будинку.

Це езотеричний відеослот, де гравці можуть виграти завдяки певним позиціям сітки. Для розмежування базового раунду гри від бонусного використовується колір. Фон основної гри виконаний в стилі чорно-білої фотокниги в сепії, де зловісний особняк розташований під хмарним сонцем та яскравою місячною світлістю. Окраса набирає фіолетові відтінки, коли активується бонусний раунд фріспінів, більш голубі відтінки під час супер фріспінів.

Технічна сторона езотеричної гри

Еквівалентом кришталевої кулі в грі є ігрова сітка з 5 барабанів, 4 рядів, на якій представлено 30 ліній виплат. Це стандартне обладнання сучасних слотів Elslots. Відсоток повернення до гравця (RTP) складає 96,25%. На бекенді гра працює за моделлю математики середньо-високої волатильності. Гравці можуть купити будь-який з 2 раундів безкоштовних обертів.

Серед ігрових зображень користувачі побачать:

  • карти від валета до туза;
  • свічки;
  • пісочні годинники;
  • кришталеві кулі;
  • книги.

Вайлди присутні на всіх барабанах, крім крайнього справа, замінюючи всі звичайні іконки виплат. Вони також можуть формувати виграшні комбінації з 3-4 однакових іконок.

Бонуси від містичної дами

Цей відеослот пропонує користувачам ряд захоплюючих особливостей. Однією з ключових особливостей є можливість створення зон з дикими символами навколо диких символів, що додає додаткові можливості для формування виграшних комбінацій. Ці зони зберігаються між спинами та можуть покращуватися при з'явленні нових вайлдів.

Особливий інтерес викликає функція повертаючихся вайлдів, яка активується при з'явленні Оракула на останньому барабані. Ця функція перетворює всі іконки всередині зон у вайлди з множниками, що дає великі виграші.

Безкоштовні спіни та супер безкоштовні спіни також додають додаткову можливість виграти. Клієнти можуть отримати:

  • фріспіни, зібравши 3 скаттера на барабанах;
  • супер безкоштовні спіни, якщо також випаде Оракул.

Крім того, користувачі мають можливість купувати бонусні раунди за певну вартість, переходячи безпосередньо до бонусного раунду без очікування активації в основній грі.

rek3 21 03 24



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ