Читайте нас в соціальних мережах

Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від Валерія Залужного

Понеділок, 12 лютого 2024 16:24
Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від Валерія Залужного
Засновник футбольного клубу «Рух», відомий львівський волонтер та меценат Григорій Козловський від першого дня повномасштабного вторгнення всіляко допомагає українським воїнам захищати нашу землю.

Підрозділи ЗСУ постійно отримують від мецената техніку, дрони, різне спорядження та іншу допомогу.

За сумлінну роботу Григорія Козловського та усю «жовто-чорну» команду нещодавно було відзначено нагородою від імені Валерія Залужного – військові вручили Григорію Козловському відзнаку «За сприяння Збройним Силам України».

Григорій Козловський сказав, що ця нагорода стала для нього неочікуваною, але від цього ще більш цінною. Він зазначив, що підтримка військових – це щоденний обов’язок усіх українців.

Окрім нагороди, засновник «Руху» отримав цінний подарунок – бойову гуцульську сокиру. На ній присутні магічне гравіювання, як символ бойового духу і незламності, цитата з фільму «Довбуш» та автограф відомого українського актора Олексія Гнатковського.

«Я неймовірно вдячний за такий цікавий та оригінальний подарунок, бо дуже ціную українську історію й такі автентичні речі мені дуже до душі», – зазначив Григорій Козловський.

«Я не очікував відзнак за те, що роблю, а тим більше – від імені легендарного Валерія Залужного. Але мені дуже приємно, що захисники нашої держави високо оцінили нашу допомогу. Я впевнений, що головна нагорода нас ще чекає попереду – це Перемога України над російськими загарбниками. Я та вся наша команда вважаємо, адже зараз допомагати захисникам повинні всі українці, щоденно і невпинно. ФК «Рух», Emily Resort, БО «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє» – усі ми регулярно намагаємось відправити військовим те, що вони потребують, стараємося вчасно реагувати на їхні запити та забезпечити їх»,   додав меценат.

104

42

Засновник ФК «Рух» торік теж отримав найвищу нагороду для цивільних за благодійну допомогу Збройним Силам України. Міністерство оборони України відзначило його в травні 2022 року – Григорій Козловський отримав державну нагороду «Знак Пошани», а тепер ще матиме від Залужного відзнаку «За сприяння Збройним Силам України».

Григорій Козловський наголосив на важливості підтримувати українську армію та закликає усіх українців спільно наближати Перемогу над окупантами.

«З того, що я бачу і відчуваю, в нашому суспільстві вже почали звикати до реалій війни. Якщо у перші місяці всі допомагали, чим могли, розуміючи, що ми можемо втратити свою незалежність, то зараз помітно, що люди втомлюються. Так, згоден, що всім зараз важко, але ми не можемо зупинитися і перестати підтримувати нашу армію та допомагати нашим Збройним Силам. Кожен із нас повинен докладатися до наближення нашої Перемоги над ворогом. Не будьте байдужими та допомагайте Збройним Силам України!», – наголосив Григорій Козловський.

Чому допомога війську така важлива? Вона допомагає нашим оборонцям нищити ворога та вселяє в них віру, що ми тримаємо для них міцний тил. Кожен внесок меценатів та благодійників, незалежно від розміру та суми, неймовірно вагомий.

Цього місяця Григорій Петрович Козловський разом з Emily Resort перерахували 2 мільйони гривень на протезування поранених українських воїнів та цивільних, які зараз проходять реабілітацію у Superhumans Center. А в березні меценат та «жовто-чорна» команда мають намір перерахувати ще 2 мільйони гривень Національному реабілітаційному центру Unbroken.

Григорій Козловський також активно долучився до ініціативи «Пташки Перемоги». «Сьогодні ці «пташки» нищать ворогів на фронті, і чим буде більше дронів, тим ближчою буде наша Перемога», – каже один зі співзасновників ініціативи «Пташки Перемоги» Олександр Тіщенко.

«Разом із тим ми підтримуємо декілька бригад та постійно тримаємо з ними зв’язок, щоби вчасно реагуватимемо на їхні запити. Я вдячний всім членам нашої команди за те, що вони долучаються до цих ініціатив й активно допомагають військовим і цей процес не припинятиметься. Я дуже радий, що Emily Resort, футбольний клуб «Рух» додали маленьку краплинку в ту чашу перемоги, яка на нас чекає в майбутньому», – резюмував Григорій Петрович Козловський.

9

4