Читайте нас в соціальних мережах

Приватні медичні заклади Києва: куди звертатися?

П'ятниця, 09 лютого 2024 11:19
Приватні медичні заклади Києва: куди звертатися?
Медичні заклади приватного типу швидко набувають популярності.

Мешканці столиці, та й інших регіонів України, все частіше звертаються у приватні клініки, бо в них зазвичай і обладнання новіше, і методи лікування прогресивніші, і сервіс кращий, ніж у державних закладах. На щастя, приватних клінік у столиці чимало. У їхньому числі – всеукраїнська мережа Оксфорд Медікал, яка в Києві представлена відразу 12 філіалами в різних районах міста.

Як вибрати приватний медичний заклад?

З одного боку, широке розмаїття приватних медзакладів – це добре, адже є з чого вибирати. З іншого – необхідно зрозуміти, який із них найкращий, куди звертатися, щоб пройти обстеження, отримати консультацію лікаря чи фахову медичну допомогу.

Вибираючи приватну клініку, варто зважати на декілька критеріїв:

  • - наявність у закладу ліцензії на медичну діяльність;
  • - категорія акредитації (в ідеалі – повинна бути вищою, що вказує на дотримання в закладі високих стандартів якості медичних послуг);
  • - наявність сертифіката зразка ISO 9001:2009, який вказує на відповідність клініки міжнародним стандартам, видається на основі багатопрофільної перевірки;
  • - відгуки про заклад і персонал від осіб, які вже користувалися його послугами.

Також варто завітати на сайт медзакладу й ознайомитися з інформацією про штат: профіль лікарів, їхню освіту, кваліфікацію, стаж роботи.

Чому кияни обирають Оксфорд Медікал?

Більшість популярних приватних клінік Києва відповідають вимогам, про які йшла мова вище. З усім тим, деякі з цих закладів мають особливу популярність серед мешканців та гостей столиці. Це, зокрема, мережа Оксфорд Медікал.

Причин, чому клієнти доволі часто звертаються саме в цю клініку, доволі багато. Одна з них – зручне розташування та велика кількість філіалів у різних мікрорайонах. Крім того, це багатопрофільний медзаклад, де можна отримати всі види медичних послуг: починаючи від невідкладної допомоги та здачі аналізів і закінчуючи лікуванням у стаціонарі, проходженням хірургічного лікування та процедур естетичної медицини.

Ще один вагомий аргумент на користь Оксфорд Медікал – кваліфіковані лікарі. В штаті клініки працює чимало фахівців зі науковими ступенями. А якщо врахувати, що практичного кожного дня вони ще й приймають пацієнтів, то можна впевнено говорити, що це одні з найкращих і найдосвідченіших фахівців в Україні.

Досвід Заходу показує, що майбутнє медицини – саме за приватними медзакладами. І жителі Києва вже зараз можуть оцінити переваги недержавної медицини. А як вибрати клініку і куди звертатися за фаховою медичною допомогою в столиці, ви вже знаєте.