Читайте нас в соціальних мережах

Встановлення вінірів: як зробити свою посмішку бездоганною

Четвер, 01 лютого 2024 17:49
Встановлення вінірів: як зробити свою посмішку бездоганною
Мрієте про бездоганну білосніжну посмішку?

У сучасному світі таке бажання можна легко реалізувати, заручившись допомогою висококваліфікованих стоматологів.

Будь-які дефекти вашої посмішки можуть виправити вініри.

Вініри – ваша посмішка стане бездоганною

Вініри – це тонкі пластинки з кераміки чи іншого композитного матеріалу, які кріплять до передньої частини зубів, аби вдосконалити їхній зовнішній вигляд. Звісно, їхня вартість не дуже низька, втім виправдовує себе. Промоніторте, наприклад, ціни на вініри у Львові, щоб окреслити свої фінансові спроможності.

Чим допоможуть вініри:

  • - Корекція кольору зубів. Вініри допоможуть приховати темні чи жовті плями, повернуть природний білий колір.
  • - Правильна форма. Вініри допоможуть виправити форму зубів чи розмір, якщо вони вас не влаштовують. Також допоможуть усунути надто великі проміжки між зубами.
  • - Вирівнювання. Якщо зуби мають незначні недоліки і є не зовсім рівними, вініри допоможуть їх усунути. Для цього не обов’язково встановлювати брекети.
  • - Маскування дефектів. Якщо ваша емаль зіпсувалася, а зуби мають тріщинки, вініри впораються з цими викликами також.
  • - Естетика. З вінірами ваші посмішка буде виглядати бездоганною, здоровою та естетичною.

Готуємося до встановлення вінірів

Якщо ви давно мрієте про вініри, настав час втілювати своє бажання в життя. До цього стоматологічного процесу необхідно заздалегідь ретельно підготуватися. Як – читайте далі.

Етап 1. Оберіть надійну стоматологічну клініку, враховуючи її досвід, ціни, гарантії та відгуки пацієнтів.

Етап 2. Запишіться на консультацію до лікаря-стоматолога. Разом з ним обговоріть свої проблеми та очікування. Фахівець дасть вам поради щодо встановлення вінірів і детально розповість про їхні переваги чи недоліки.

Етап 3. Визначтеся з типом та кольором вінірів, які вам запропонує стоматолог. На цьому етапі він також візьме відбитки ваших зубів, аби адаптувати вініри до вашої посмішки.

Етап 4. Пробне встановлення вінірів дозволить наперед перевірити зручність та зовнішній вигляд перед остаточним встановленням.

Етап 5. Після усіх пройдених етапів стоматолог встановить вам вініри. Цей процес є безболісним та не становить дискомфорту.

Royal Dental – стоматологічна допомога у новому форматі

Однією із найпопулярніших стоматологічних клінік у Львові є Royal Dental. Тут надають чимало послуг. Наприклад, відбілення, вирівнювання зубів, встановлення вінірів, імплантація зубів, лікування, професійна гігієна, дитяча стоматологія тощо.

Royal Dental має свої принципи у лікуванні, тож пацієнти можуть не хвилюватися. Стоматологи ретельно стерилізують усі інструменти, роблять детальний фотопротокол на кожному із етапів лікування, використовують спеціальне програмне забезпечення, що моделює перед початком лікування результат, а також застосовують у своїй роботі кофердам – захисну хустинку, яку встановлюють для ізоляції порожнини рота від робочої зони.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ