Читайте нас в соціальних мережах

Інтер'єрний декор: види та переваги

Вівторок, 30 січня 2024 18:01
Інтер'єрний декор: види та переваги
Оздоблювальні роботи – найтворчіша частина ремонту. Облаштування інтер'єру дозволяє найкращим чином втілити мрії мешканців про ідеальний домашній простір для відпочинку.

Для цього купуються товари для дизайну відповідно до розробленого самостійно або за допомогою професійно підготовленого дизайн-проекту. Саме декоративне оздоблення ефектно підкреслює вибраний стиль, особливості планування приміщень, привносить у них атмосферу затишку, тепла та краси.

Що є у продажу

Виробники уважно вивчають тенденції ринку та пропонують ходовий асортимент у різних цінових категоріях – від бюджетної до преміальної. Торгові точки типу інтернет-магазину Decoratorskyi.com відбирають для продажу найкращі за результатами реалізації види матеріалів, супутніх аксесуарів.

У спеціалізованих магазинах у сегменті ціна-якість можна знайти багатий вибір:

  • - шпалер та панно різних типів;
  • - фарб для внутрішніх робіт;
  • - оздоблювальних тканин для стін та меблів;
  • - килимів та покриттів;
  • - ліпних прикрас.

Кожна товарна група має свої особливості та переваги, ефективна для певних умов експлуатації. Замовити фарбу сучасну стійку, довговічну, яка не вигоряє, не тріскається і не лущиться, можна для будь-якого за призначенням приміщення. Однак найбільш актуально вона виглядає в таких місцях, як передпокій, санвузол, кухня, комора. Матові та глянцеві, різні за складом та кольором фарби підходять для поверхонь будь-яких типів залежно від набору компонентів. Скло, кераміка, метал – там, де інші декоративні покриття менш популярні, цей вид декору дуже ходовий.

65b7ac03533f0.webp

Шпалери також входять до топової лінійки продажів. Працюючий онлайн салон товарів для дизайну та оформлення інтер'єрів Decorastorskyi та інші подібні магазини реалізують товарну групу у широкому асортименті. Паперові, флізелінові, вінілові шпалери чудово маскують дрібні дефекти стін, оригінально виглядають, можуть гармонійно зонувати простір, легко монтуються. Це чудовий оздоблювальний варіант для будь-якого дизайн-проекту. Тим більше, по дизайну та кольоровій гамі є гарний вибір різних виробників.

Додатковий декор

Органічно вписуються в атмосферу, прикрашають інтер'єр й інші декоративні матеріали. Спеціалізований салон тканин та килимів пропонує товари різних розмірів, форми, дизайну, кольорової гами, щільності, рівня зносостійкості. Оббивні матеріали використовуються не тільки для стін та меблів, але й для оформлення портьєрів, чохлів, подушок, покривал. Завдяки поєднанню у складі натуральних та синтетичних волокон тканини приємні на дотик, при цьому еластичні, не кашлатаються.

Килими мають велику перевагу: вони універсальні за призначенням, їх можна розмістити у вітальні, спальні, дитячій, кабінеті, холі, передпокої та навіть на кухні. У продажу є круглі, прямокутні, фігурні товари різних розмірів із коротким, довгим, рельєфним ворсом.

Декоративні аксесуари та оздоблювальні матеріали підбираються за принципом гармонії чи розмаїття. Тому інтер'єрне оформлення виходить незвичайним і водночас вишуканим.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ