Читайте нас в соціальних мережах

Які ліки борються з грибковими ураженнями?

Понеділок, 29 січня 2024 11:35
Які ліки борються з грибковими ураженнями?
Нині багато людей страждає від негативних емоцій та стресів. Це безпосередньо впливає на зниження імунітету, відтак організм стає дуже вразливим до грибкових та інших інфекцій.

Отож, лікувати варто і психологічну причину, і наслідок – прояв негативу через грибок на шкірі, лишай.

З грибковими інфекціями та різнокольоровим лишаєм на шкірі, з кандидозом відмінно справляється препарат – Клотримазол. Він входить до переліку лікарських засобів широкого спектру дії, який швидко проникає в осередок ураження та лікує.

Для покупки Клотримазолу в аптеці не потрібен рецепт. Однак фахівці наполягають на попередній консультації для визначення точного діагнозу та призначення оптимального курсу терапії. Детальніше ознайомитися з дією ліків можна на сторінці https://liki.ua/ru/shop/brands/klotrimazol-5823.

Які форми випуску має Клотримазол?

Клотримазол призначають для лікування шкірних грибкових захворювань, бактеріальних інфекцій шкіри, слизових ділянок, спричинених дерматофітами, дріжджовими та іншими видами збудників. Вибрана форма препарату залежатиме від локалізації хвороби. На ринку є чотири різні варіанти:

  • - Розчин – виробляють у вигляді прозорої безбарвної рідини, що міститься у флаконі 25 мл та має 10% концентрацію активної речовини.
  • - Крем – 20 г на водній основі, тому легко наноситься і вбирається шкірою, не залишає на поверхні жирної плівки та не забруднює одяг.
  • - Мазь – має вазелінову основу, тому відрізняється щільною та густою текстурою. Оптимальний варіант для лікування огрубілих ділянок шкіри, які лущаться. Міститься в тубах по 20, 25 г.
  • - Вагінальні таблетки – для лікування кандидозу у жінок. Не передбачені для перорального застосування.

Головна особливість Клотримазолу полягає в тому, що він ефективно пригнічує ріст і розмноження грибків. Може входити до складу деяких шампунів від лупи, впливати на стрептококи, стафілококи та інші бактерії, хоча препарат не входить до переліку антибіотиків. Замовити його можна на Liki.ua.

Чи є у Клотримазолу побічні ефекти?

Препарат не має побічної дії, якщо в пацієнта не спостерігається підвищена чутливість до окремих компонентів у складі. У деяких пацієнтів виникає алергічна реакція, що супроводжується почервонінням ділянок шкіри, появою висипів, лущенням, свербінням.

Загалом виражений терапевтичний ефект з’являється після 1-4 тижнів лікування, але для остаточного знищення збудника грибка може призначатися додатковий курс терапії.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ