Читайте нас в соціальних мережах

Клініка флебології Артема Чеховського у Тернополі – коректне та безпечне лікування ваших вен

П'ятниця, 26 січня 2024 17:16
Клініка флебології Артема Чеховського у Тернополі – коректне та безпечне лікування ваших вен
Чи знаєте ви, до кого звертатися, якщо виникли проблеми із судинами?

Звісно, до флеболога! Це – лікар, який діагностує і виявляє захворювання вен та лікує їх.  

У цьому матеріалі ми детально розповімо вам, чим займається флеболог, як правильно обрати такого лікаря та при яких симптомах необхідно звертатися до нього, тож читайте далі.

Чим займається флеболог?

Основний напрям роботи флеболога – діагностика та лікування венозних захворювань. Наприклад, флебіт, варикозне розширення вен, тромбоз, телеангіектазії тощо.

Лікар-флеболог насамперед проводить комплексне обстеження пацієнта, аби з’ясувати причину захворювання вен. Окрім цього, він може надавати рекомендації для попередження хвороб та належного рівня судинного здоров’я людини – правильна фізична активність, дієта, компресійний одяг тощо.

Коли необхідно звертатися до флеболога?

Як тільки ви помітили будь-які ознаки захворювання вен, радимо одразу ж звернутися до лікаря. Виявити та усунути проблему вам допоможе, наприклад, Клініка флебології Артема Чеховського.

Коли звертатися до фахівця:

  • - Збільшені та дуже помітні під шкірою вени;
  • - Біль, свербіж, печіння та інші неприємні відчуття в ногах;
  • - Судинні зміни на шкірі – «зірочки» чи «павутинки»;
  • - Вроджені проблеми із здоров’ям судин.
  • - Набряки та відчуття важкості в ногах, особливо після ходьби;
  • - Біль в ногах під час тривалого стояння чи навіть сидіння.

Якщо у вас є будь-які з перелічених симптомів, необхідно одразу звертатися до флеболога. Це допоможе вчасно вивити захворювання та приступити до його лікування.

Обираємо флеболога: критерії

Вибір лікаря-флеболога – дуже відповідальний крок, від якого залежить здоров’я ваших судин. При виборі фахівця радимо звернути увагу на наступні критерії.

  • - Кваліфікації. Упевніться в тому, що лікар має відповідну кваліфікацію та досвід у сфері флебології.
  • - Освіта. Необхідно, щоб фахівець обов’язково мав спеціалізовану освіту.
  • - Ліцензія. Флеболог повинен мати ліцензію для діяльності, якою він займається.
  • - Обладнання. Чим сучасніше обладнання використовує флеболог, тим якіснішим буде огляд та лікування захворювань вен.
  • - Вартість. Порівняйте вартість послуг у різних флебологів, щоб не переплатити. Втім, радимо звертати увагу, в першу чергу, на досвід.
  • - Доступність розташування. Обирайте лікаря-флеболога, який легко доступний для вас. Це полегшить регулярні візити та відвідування спеціаліста за необхідності.

Флеболог у Тернополі

У Тернополі одним із найбільш популярних фахівців у цьому напрямку є  Клініка флебології А.Чеховського. Також вона діє у Львові, Ужгороді, флеболог в Тернополі приймає за адресою: вул. Коновальця, 21 (на базі клініки «Мій лікар»).

Хто такий Артем Чеховський? Це знаний в Україну флеболог. Свою клініку він заснував у 2014 році. За цей час фахівці на чолі з Чеховським вилікували понад 11 тисяч пацієнтів завдяки сучасним та перевіреним методам.

Після процедури пацієнту не потрібно залишатися під наглядом, а одразу можна йти додому. Лікують судинні хвороби двома методами – лазером, а також спеціальним клеєм.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ