Читайте нас в соціальних мережах

Як дізнатися, які сережки вам підійдуть

П'ятниця, 19 січня 2024 20:20
Як дізнатися, які сережки вам підійдуть
Коли вибираєте серед декількох ювелірних прикрас, часом виникають сумніви, на чому саме зупинитися.

Навіть моделі, що сподобалися, можуть розчарувати в майбутньому, коли з'ясується, що вони не пасують. Уникнути цього можна, якщо зважати на певні нюанси під час ювелірного шопінгу. Тоді ваші придбання будуть приносити задоволення та не стануть непотрібними елементами, які лише зберігаються в скриньці. 

Як придбати якісні сережки

Під час підбору коштовностей варто звертати увагу не тільки на стиль або красу. Треба сконцентруватися на деталях, що впливають на якість, аби сережки змогли підкреслювати ваш образ щодня та не зламалися дуже швидко:

  1. 1. Чистота благородного металу. Золото заведено оцінювати за пробою, вираженою в каратах. Що вона вища, то більшим є його вміст. Наприклад, 24К вважається максимально чистим. Однак для надання міцності часто сережки роблять зі сплавів, домішуючи срібло, мідь, паладій, нікель і зрідка платину.
  2. 2. Виробник. Купуйте золоті сережки лише у відомих компаній чи в перевірених ювелірних магазинах, щоб уникнути підробок.
  3. 3. Безпека замка. Зверніть увагу на застібку, вона має бути міцною та надійною, навіть після багаторазового використання.

Ці прості кроки підкажуть, як підібрати ідеальний і довговічний виріб, здатний принести тільки насолоду. Вибираючи подарунок, зважайте на смаки майбутнього власника. Розгляньте його або її інтереси, професію і спосіб життя. Image

Як дізнатися, які сережки підійдуть

Визначити, які сережки пасуватимуть, можна з огляду на особливості зовнішності та стилю, що вам імпонує:

  1. 1. Форма обличчя. Для кожного типажу є свої рекомендації щодо придбання прикрас. Наприклад, для гострих рис краще вибирати моделі із закругленими обрисами, а до овальних, навпаки, пасуватимуть тонкі чи хвилясті лінії.
  2. 2. Колір волосся. Для білявок краще купувати вироби з яскравими кольоровими каменями, а брюнеткам — зі срібними або золотими відтінками.
  3. 3. Розмір вух. Якщо вони маленькі, величезні й масивні аксесуари можуть мати не дуже гармонійний вигляд.
  4. 4. Особливості. Для довгої шиї вибирають витягнуті форми, а для широких плечей потрібні сережки, що візуально врівноважать фігуру.

Але не варто забувати про привід, для якого ви купуєте коштовність. Для виняткового випадку, незалежно від стилю, виріб має бути невеликим та елегантним. А для повсякденного носіння треба потурбуватися не тільки про яскраву нотку в образі, а й про зручність, щоб прикраса не заважала займатися щоденними справами.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ