Читайте нас в соціальних мережах

З рюкзаком за плечима

Четвер, 14 вересня 2023 18:38
З рюкзаком за плечима
Рюкзак – найзручніша річ! Усе, що потрібно, завжди при тобі, але ж яка перевага у порівнянні з класичною сумкою – руки залишаються вільними!

І якщо раніше рюкзаки звично вважалися аксесуаром з розряду спортивних, то сьогодні ця модель сумки є універсальною.

Щоб не розгубитись у виборі

Нині дуже широкий вибір жіночих рюкзаків. Спортивні, класичні, по-дитячому кумедні, стилізовані… Як не розгубитись? По-перше, завжди можна придбати два-три рюкзаки різних моделей, як кажуть, щоб було на будь-який випадок. А, по-друге, вам точно допоможе візит до інтернет-магазину https://virginia-conti.com.ua/zhenskie-riukzaki.html, де представлена продукція, яку розробляє відомий італійсько-німецький бренд Хілбері. І саме тут вам випаде нагода купити оптом шкіряні жіночі рюкзаки, які радуватимуть вас тривалий час своєю якістю.

Який матеріал кращий для жіночого рюкзака  

Не слід думати, що рюкзак – це виключно шкіряний виріб. Матеріалів, з якого він може бути виготовлений, багато. Найбільш популярними є:

  • - Замшеві. Найбільше пасують з одягом у неформальному стилі, бохо або кежуал. Та й кольори для них добирають зазвичай незвичні, на кшталт пастельного. А ще популярним оздобленням є бахрома.
  • - З текстилю. Це переважно літній варіант, який буде доречним на відпочинку. Вони зазвичай не мають чіткої форми, і більше схожі з мішечком, адже в них відсутній каркас. Є ризик, що рюкзак промокне або ж порветься.
  • - Поліестерові. На відміну від текстилю, цей матеріал не промокне під дощем і є довговічним. Досить дешевий, тому користується популярністю.
  • - Шкіряні. Завжди модні та стильні, попит на них не спадає ніколи. Це зрозуміло, адже будь-який розмір та форма, колір та фурнітура стосовно шкіри виглядають шикарно і дорого.

Найбільш популярні моделі рюкзаків

  1. 1. Шкіряні рюкзаки ніколи не виходять з моди. Вони актуальні і завжди на часі. Стануть у пригоді жінці будь-якого віку, адже виконані у безлічі моделей. 
  2. 2. Рюкзаки-мішки можуть бути виготовлені з будь-якого матеріалу: шкіра, текстиль, поліестер, його можна навіть зв’язати. Компонуються з будь-яким вільним стилем і однозначно не підходять для ділового.
  3. 3. Стьобані також виготовляються з різних матеріалів, і їхньою родзинкою є простібка, яка робить виріб оригінальним. В залежності від матеріалу і форми можуть бути використані для доповнення будь-якого стилю.
  4. 4. З накладними кишенями. Такі рюкзаки теж доречні з одягом різних стилів. Головною зручністю є можливість швидко знайти потрібну дрібничку, не риючись по всьому рюкзаку.


ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ