Читайте нас в соціальних мережах

Хто популяризував суші – основне блюдо Arasaka sushi

Понеділок, 29 травня 2023 16:52
Хто популяризував суші – основне блюдо Arasaka sushi
Сьогодні важко знайти людину, яка не знає, що таке суші.

Це блюдо японської кухні, вперше з'явившись в Україні, відразу стало популярним і затребуваним. Поласувати суші люблять люди різного віку, а доставка суші Київ дозволить насолодитися цим блюдом, не виходячи з дому або офісу.

Коли з'явилися суші

Історія появи суші дуже давня, адже вперше вони з'явилися кілька століть тому. В деяких джерелах можна знайти інформацію, що перші суші були винайдені більше 1000 років тому, і з'явилися вони в Південно-Східній Азії, звідки потрапили до Китаю, і тільки потім до Японії.

Першими суші вважаються нігірі (в перекладі з японської «горсть»). Це кулька рису невеликого розміру, зверху на яку кладуть рибу, і вся композиція перев'язується тонкою смужкою водоростей норі.

Суші в Японії – це блюдо, в якому використовується сира риба. Воно вважається традиційним і вживається постійно. Серед європейських і українських любителів суші мало таких, хто любить сиру рибу. Для нас найбільш предпочтливими є копчена або слабосолена риба. У тому варіанті, в якому суші дійшли до нас, вони були популяризовані в Америці.

Саме там кухар, іммігрувавший з Японії, почав готувати в своєму ресторані суші, які були приготовлені, з урахуванням смакових переваг американців. З часом вони поширилися в європейських країнах, в тому числі, і в Україні. Сучасні суші дивують різноманіттям начинок. Крім лосося, тунця, вугра використовують і іншу рибу, а також морепродукти, овочі, сири різних видів, і навіть фрукти.

Де готують найсмачніші суші

Поклонники цього оригінального японського блюда можуть насолодитися суші в нашому ресторані Arasaka. Ми пропонуємо великий вибір, де кожен зможе вибрати для себе найсмачніші суші – від класичних, до фірмових від шеф-кухаря.

Готують суші кращі кухарі тільки зі свіжих продуктів, які закуповуються безпосередньо у перевірених постачальників. У процесі приготування не використовуються заздалегідь підготовлені продукти. Тому ми гарантуємо свіжість і високу якість наших страв, а також їх унікальні смакові характеристики.

Замовити суші порційно або сети для великої компанії можна в Arasaka.com.ua. Наша компанія пропонує доступні ціни, здійснює доставку по різних районах Києва. Ознайомитися з ними можна на сайті нашого ресторану. Також ми працюємо по Дарницькому району.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ