Читайте нас в соціальних мережах

Чистка газового котла: як обрати якісного фахівця

Субота, 27 травня 2023 17:45
Чистка газового котла: як обрати якісного фахівця
Газові котли є одним із найпоширеніших варіантів опалювальних систем.

Через свою економічність та універсальність вони здобули довіру у споживачів. Та щорічно чи навіть двічі на рік власникам газовий котлів доводиться проводити чистку обладнання. Щоб не нашкодити йому, варто довірити цю роботу фахівцям.

Чистка газовых котлов – процес, який потребує досвіду. Тож зверніть увагу на перевірену компанію «Труболюб». Вона працює цілодобово. Фахівці сервісу «Труболюб» можуть прибути на виклик за лічені хвилини. А ще вони впевнені у якості своєї роботи, тому послугу ви оплачуєте вже після її повного виконання.

Як зрозуміти, що прийшов час чистити котел?

  • - Під час роботи котел шумить або вібрує.

  • - Ефективність опалення знизилася.

  • - Наявний запах чадного газу.

  • - На внутрішній частині обладнання видимі ознаки бруду.

Якщо жодного з цих критеріїв ви не спостерігаєте, то зверніться за допомогою до фахівця, аби він оцінив стан обладнання. Також можна дослідити інструкцію. Часто виробники газових котлів вказують періодичність, з якою варто очищувати техніку.

Як обрати надійного спеціаліста?

Регулярне технічне обслуговування газового котла – це не лише безпека, а й економічність. Адже часто таке обладнання, вийшовши з ладу, може споживати надто багато газу. Саме тому радимо звертатися за допомогою до фахівців, а не намагатися вирішити проблему самостійно, якщо у вас немає досвіду. То як обрати надійного фахівця?

  • - Запитайте поради у родичів чи сусідів.
  • - Дослідіть ринок таких послуг у соцмережах.
  • - Порівняйте ціни на послуги.
  • - Переконайтеся, що сервіс, у якого ви хочете замовити послугу, має необхідну ліцензію та сертифікати для виконання такого виду робіт.

А щоб  не витрачати багато часу на пошуки фахівця, радимо звернутися у «Труболюб». Тут, до речі, газові котли чистять двома способами: з використанням бустера та гідродинамічним методом.

Досвідчені спеціалісти приїдуть до вас із своїм обладнанням. Для цього, необхідно зателефонувати в компанію і домовитися про день, коли вам буде зручно зустріти бригаду.