Читайте нас в соціальних мережах

«Шахтар» погодився на пропозицію «Арсенала» щодо Мудрика

Субота, 14 січня 2023 13:43
«Шахтар» погодився на пропозицію «Арсенала» щодо Мудрика
«Арсенал» близький до завершення трансферу Михайла Мудрика. За інформацією деяких ЗМІ донецький «Шахтар» погодився на чергову пропозицію «канонірів».

Схоже, в січні Мудрик все ж переїде в Лондон.

За інформацією LegalniBukmekery недавно «Арсенал» зробив нову пропозицію «Шахтарю». Цього разу «каноніри» запропонували 70 мільйонів євро (62 мільйони фунтів стерлінгів) плюс бонуси. Це вже третя пропозиція команди з Північного Лондону. Перші дві «Шахтар» відхилив, але ця повинна увінчатися успіхом.

Варто зазначити, що сам Мудрик дуже зацікавлений в переїзді на «Емірейтс». Михайло прагне захищати кольори «Арсенала». Нещодавно футболіст опублікував в Інстаграмі пост, в якому використав символ емодзі, що молиться. 22-річний гравець сподівається, що українська сторона прийме пропозицію та дозволить йому приєднатися до «канонірів».

Відомий футбольний агент Фабріціо Романо припускає, що команда з Північного Лондона все ще має сильну позицію для підписання Мудрика. «Шахтар» і «Арсенал» знаходяться в прямому контакті – вони спілкуються майже кожен день», - розповів він. Ось чому "каноніри" завжди були впевненими і оптимістичними. Проте «Шахтар» все ще наполягає на сумі у розмірі 100 мільйонів євро. Ця ціна не влаштовує англійців, тому переговори тривають».

Нагадаємо, що Мудрик вважається одним із найкращих і найперспективніших молодих футболістів Європи. У цьому сезоні він забив десять голів і віддав дев'ять результативних передач. П’ять із цих голів він провів в Лізі чемпіонів УЄФА. Ці результати змусили провідні футбольні клуби звернути увагу на Михайла. Окрім «Арсенала», на Мудрика також претендував «Челсі».



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ