Читайте нас в соціальних мережах

Які бонуси пропонує букмекерська контора GG.bet

Понеділок, 12 грудня 2022 12:55
Які бонуси пропонує букмекерська контора GG.bet
GGBet поєднує в собі і букмекерську контору, і казино, які працюють онлайн.

Платформа почала працювати не так давно, але нею вже користується досить велика кількість людей. Багато в чому це пояснюється хорошими умовами для гравців, зручним і зрозумілим сайтом, а також широким асортимент можливостей з поповнення рахунку та виведення виграних грошей. Мінімальна сума, з якої вже можна виводити кошти - всього п'ять доларів. Крім цього, платформа надає користувачам бонуси. 

На які бонуси можуть розраховувати користувачі БК "ГГБет"

Усі бонуси, які пропонує компанія для своїх користувачів, можна розділити на ті, що: 

  • Діють весь час. 
  • Мають тимчасовий характер. 

В обох випадках їх можна отримати виключно після того, як пройдена реєстрація. Незареєстровані користувачі не зможуть робити ставки. 

Першим бонусом, який отримують абсолютно всі гравці, є бонус за реєстрацію. Таким чином компанія заохочує новачків краще розібратися в іграх, оскільки вони можуть використовувати для цього не власні кошти, що мінімізує ризики. 

Здебільшого бонуси та промокоди БК GG.bet розраховані на людей, які активно роблять ставки. Багато заохочень мають тематичний характер, наприклад приурочені до важливих дат, ігрових і неігрових подій. Також між зареєстрованими користувачами періодично проводяться турніри, в яких можна отримати суттєві бонуси. 

Найбільш поширеними типами заохочень на платформі є: 

  • Початковий бонус. Його отримують усі користувачі після того, як зареєструються на платформі. Розмір може бути різним і залежатиме від того, на яку суму відбулося перше поповнення рахунку. Він становитиме 100% від цієї суми. 
  • Кешбек. Навіть гравці, яким нічого не вдалося виграти, можуть розраховувати на часткове повернення їхніх коштів. Вони можуть отримати 10% від розміру своїх ставок. 
  • Фрібет. Один із найпоширеніших і улюблених гравцями бонусів - безкоштовні ставки. Щоб отримати їх, потрібно виконати певні умови, які залежатимуть від конкретної акції. Ознайомитися з ними можна буде на сайті платформи під час проведення акції. 

Контора постійно проводить різні акції, турніри, пропонує бонуси за виконання певних дій. Щоб залишатися в курсі всіх подій і не пропустити вигідну акцію, рекомендується або підписатися на розсилку повідомлень в електронній пошті, або на сторінки букмекерського майданчика в соціальних мережах. А краще зробити і те, і інше. Це важливо, оскільки досить часто акційні програми проводяться спільно з партнерами компанії. 

Ще одна важлива умова отримання бонусів - повне дотримання правил майданчика. З ними краще заздалегідь ознайомитися і дотримуватися, оскільки в іншому разі ви можете не тільки нічого не отримати, а й бути заблокованими на сайті без можливості вивести свої кошти. Не варто переживати, якщо щось незрозуміло - інформацію можна уточнити в консультанта.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ