Читайте нас в соціальних мережах

Красиві брендовані коробки – ознака солідного іміджу вашого підприємства

Вівторок, 22 листопада 2022 19:33
Красиві брендовані коробки – ознака солідного іміджу вашого підприємства
Красиві брендовані коробки – ознака солідного іміджу вашого підприємства.

Для дуже багатьох компаній, які працюють у сегменті торгівлі, брендовані коробки стануть тим потужним інструментом, котрий виконає одразу декілька важливих функцій. Сюди належать:

  • Практична функція. Передусім, коробка – це тара для певного товару, де він має зберігатися та бути захищеним від пошкоджень чи інших несприятливих факторів.
  • Естетична функція. Стильна коробка візуально доповнює той товар, який у ній знаходиться.
  • Рекламна функція. Будь-яка брендована продукція, котра популяризує корпоративний стиль вашої компанії, слугує потужним рекламним інструментом для того, аби підвищити упізнаваність бренду.

Саме тому стильні коробки різних розмірів з нанесенням логотипу компанії користуються стабільним попитом.

Відмінне доповнення до подарунка

Є безліч ситуацій, коли потрібний приємний і недорогий сюрприз для людини. Якщо йдеться не про День народження, а про менш знаменну дату, дорогі речі іноді дарувати нераціонально. Але приділити людині увагу важливо. А заразом – зробити невеликий, але дуже приємний і креативний сюрприз. Ним може стати невеликий сувенір, запакований у стильну брендовану коробку. Надаремно такі коробки дуже часто обирають саме ті компанії, які спеціалізуються на продажі сувенірів чи іншої подарункової продукції.

Наприклад, у колективі є бухгалтер, який незабаром відзначить своє професійне свято. Людині буде приємно отримати в подарунок чашку чи статуетку, запаковану в стильну коробочку. На ній може бути нанесене універсальне вітання з підписом «ми вас любимо» або побажанням кар'єрного зростання та особистісного щастя. Для керівників компаній, котрі дбають про корпоративну культуру та атмосферу в колективі свого підприємства ідея таких привітань працівників може бути гарним кроком лояльності.

Варіантів дизайну коробки існує достатньо багато. Але найголовніше – те, що вона справді здивує та порадує, коли всередині знаходиться приємний презент. Що стосується коробок з лого як елементів корпоративного стилю, то вони стануть чудовим варіантом під час привітання співробітників як з професійним святом, так і з вагомою подією в житті підприємства. Навіть недорогі та символічні подарунки підлеглим у таких коробках піднімуть людям настрій та забезпечать гарні емоції. Найкраще буде замовити такі коробки, щоб їх попередньо прикрасили красивим малюнком, логотипом компанії та побажанням, пов'язаним із професійним успіхом. Якщо підприємство святкує ювілей, можна розмістити напис про це. Наприклад, «на честь 10-річчя компанії».

Брендована коробка як елемент популяризації корпоративного стилю

Якщо ваша компанія працює у сфері торгівлі та організовує різноманітні акції із призами для клієнтів, буде дуже доречно для формування призового фонду замовити брендовані коробки. У них ви зможете запакувати призи для переможців. Дивлячись потім на подібну коробку, клієнт матиме перед очима логотип вашої компанії та пам'ятатиме про ті приємні обставини, за яких було вручено приз.

Чому замовити брендовані коробки вигідно у типографії Гіфт-К

Якщо вас цікавить замовлення коробок з логотипом вашого підприємства, типографія Гіфт-К є компанією, де можна вигідно зробити таке придбання. Там швидко перенесуть обрані вами зображення на коробки потрібних розмірів. Команда фахівців типографії зі свого боку забезпечує клієнтам такі переваги, як:

  • Професійне виконання роботи зі свого боку. Спеціалісти зроблять усе на високому рівні.
  • Оперативність. Дотримання обумовлених з клієнтами дедлайнів є важливим принципом роботи цієї типографії.
  • Вигідні ціни. На вас чекає лояльна цінова політика, яка стане хорошим доповненням до усіх інших вигод співпраці зі згаданою компанією.

Типографія Гіфт-К втілює ваші ідеї та творче бачення у якісній поліграфічній продукції.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ