Читайте нас в соціальних мережах

ELDORADO.ua — найбільший мережевий магазин електроніки та побутових приладів

Вівторок, 03 травня 2022 11:31
ELDORADO.ua — найбільший мережевий магазин електроніки та побутових приладів
У мережу торгових точок входять понад 120 магазинів, що знаходяться в Україні, а також функціонує зручний інтернет-магазин.

Історія фірми «Ельдорадо» (українська торгова мережа) розпочинається у 1999 році з відкриття першого магазину техніки та електроніки в місті Київ, про що згадується у Вікіпедії.

У складний для країни воєнний час компанія не відійшла на задній план. Розуміючи потреби своїх покупців, вона оптимізувала роботу, організувала підтримку колективу та клієнтів магазинів. Тим самим не тільки зберегла робочі місця в цей непростий час, але і продовжила надавати необхідні електронні прилади для повсякденного життя громадян України.

Мережа Ельдорадо зберегла свої лідерські позиції і за версією Forbes посіла 56 місце з 100 найбільших приватних компаній України, більш детально про це тут https://forbes.ua/ru/profile/eldorado-280.

Підтримка співробітників компанії у складний для країни час

У мережі Ельдорадо працюють понад 5000 співробітників, організація визнана однією з найпопулярніших серед роботодавців. В основі діяльності компанії лежить спеціально розроблена система відповідальності, що складається з наступних рівнів:

  • відповідальність перед клієнтами;
  • відповідальність перед мешканцями країни;
  • відповідальність перед працівниками компанії.

Не виключенням роботи цієї системи став і воєнний час. Для підтримки колективу під час війни, в Україні організовано лінію внутрішнього спілкування, що працює в цілодобовому режимі.

Офіси компанії переведені до режиму віддаленої роботи, спрямованої на підтримку співробітників компанії. Допомога була потрібна багатьом, особливо мобілізованим у військові ряди або виступаючим у ролі волонтерів. Керівники центрів надають як матеріальну, і моральну допомогу своїм співробітникам.

Як працює найбільша мережа електроніки у воєнний час

З 28 лютого мережу Ельдорадо було переведено на індивідуальний формат роботи з клієнтами з метою забезпечення безпеки та оптимізації виробничого процесу. Графік торгових точок побудований залежно від обстановки в місті, де розташований магазин (ознайомитись з графіком роботи можна на офіційному сайті або по телефону підтримки). На сьогоднішній день компанія продовжує здійснювати свою діяльність у більш ніж 60 торгових точках. Вони працюють у звичайному режимі магазину, а також надають послуги як пункти видачі товарів.

Компанія надала вантажний транспорт для перевезення гуманітарної допомоги мешканцям України. Забрати вибраний товар можна в будь-якій працюючій торговій точці або замовити поштою в регіонах, де це можливо.

Віддалене оформлення покупки на сайті ELDORADO.ua

Купити техніку, що сподобалася, або електроніку можна на сайті в зручний для клієнта час. Співробітники оптимізували інтерфейс інтернет-магазину Ельдорадо, зробивши його зручним та зрозумілим для користувача.

Покупка в інтернет-магазині:

  • економія особистого часу та коштів;
  • вигідні акції та спеціальні пропозиції – ознайомитись з умовами актуальної акції можна на офіційному сайті;
  • інтуїтивно зрозуміла навігація сайту;
  • повна інформація про товар;
  • широкий асортимент товарів – у каталозі представлена ​​оригінальна продукція світових брендів;
  • гарантія якості від виробника;
  • консультація клієнтів з усіх питань.

Компанія Ельдорадо Україна відстежує актуальні новини про воєнний стан у країні, своєчасно оптимізує роботу своїх магазинів для безпеки колективу та клієнтів



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ