Читайте нас в соціальних мережах

Як почати інвестувати в криптовалюту

Четвер, 24 березня 2022 17:24
Як почати інвестувати в криптовалюту
Коли курс Bitcoin зростає і падає по кілька разів на день, на крипторинку з'являються люди, які начебто хотіли б інвестувати, але весь час момент видається невдалий.

В один період вони чекають, коли курс ще трохи впаде, а в інший — скаржаться, що не встигли купити на падінні. Так як визначити момент, коли зробити інвестиції в криптовалюти розповідають фахівці кріптообменніка Crybex.

Золоте правило інвестування

В Інтернеті є безліч курсів з трейдингу та інвестицій, але добропорядних серед них — одиниці. Відрізнити інфомошенніков від експертів досить складно. Запам'ятайте лайфхак: викладач або консультант, який піклується про фінансове благополуччя клієнта, — тобто, щоб ви не втратили всі кошти і відразу, — повідомить основне правило інвестування.

Вкладати в криптовалюту можна рівно таку суму, яку вам буде не шкода втратити. Не тому що ви їх точно втратите, а тому що крипторинок волатильний і непередбачуваний. Якщо вам називають точну дату, коли криптовалюта досягне певної позначки, з величезною ймовірністю перед вами шахрай. Гадати про курс криптовалют все одно що складати прогноз погоди, дивлячись у вікно: точно буде сонце, але не точно, коли.

Так коли ж інвестувати?

Коли готові. Вивчіть ази, основні терміни технології і навчіться аналізувати новини. Більшість значних цінових коливань згодом аналітики пов'язують з новинами. "Лідер громадської думки заявив...", "уряд країни N заборонив (або дозволив)..." — - на ринок можуть вплинути найрізноманітніші новини. Наприклад, одна з найбільших кріптобірж зазнала збитків через землетрус в регіоні, де розміщені сервера партнерів. Начебто новина технічна, але через технічні роботи курс може розвернутися непередбачувано, деякі з подібних новин Ви можете знайти на нашому телеграм каналі.

Який варіант виграшний?

Інвестувати можна не тільки великі суми. Так, будь-якому інвестору хочеться похвалитися цілим біткоіни або сотнею ефірів в своєму портфелі. Але якщо вам здається, що ринок несприятливий, обмежтеся розумною сумою. Інвестувати на будь-які суми можна як оффлайн, так і онлайн за допомогою банківської карти. Ви можете провести операцію в будь-якому оффлайн-пункті Crybex - криптообмінник Україна. Або купити біткоіни через «Монобанк» або «Приватбанк» прямо на сайті. Ми пропонуємо вигідні умови та ефективну співпрацю в Києві, Харкові, Вінниці, Одесі та інших містах України.