Читайте нас в соціальних мережах

Якого інтернет-провайдера обирають українці?

Понеділок, 21 лютого 2022 14:41
Якого інтернет-провайдера обирають українці?
Стабільне інтернет-з’єднання сьогодні — не забаганка, а необхідність.

Регулярні карантини, дистанційне навчання в школі, віддалена робота вимагають наявності якісного інтернету. І сьогодні на п’яти провідним інтернет-провайдерам наступає мобільний оператор Київстар. Нещодавно він став лідером серед мобільного швидкісного інтернету і не поступається своїми позиціями, пропонуючи вигідні пакети для домашньої мережі.

Чому українці вибирають інтернет від Київстар?

Сьогодні багато інтернет-провайдерів пропонують стабільну високу швидкість і безперебійне підключення до мережі. І якщо якість інтернету зазвичай справді на високому рівні і ви вільно можете дивитися канал СТБ онлайн, YouTube або користуватися Google, то далеко не кожен провайдер може похвалитися ще й адекватною вартістю послуг. Але не українська телекомунікаційна компанія Київстар.

Головні переваги домашнього інтернету від Київстар:

  • стабільний трафік зі швидкістю до 100 Мбіт/с, завдяки чому швидко завантажуються навіть найважчі відео;
  • можливість підключення онлайн;
  • стабільний сигнал та гарна якість з’єднання;
  • зручне поповнення рахунку.

Крім того, компанія пропонує різні пакети, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для кожної сім'ї.

Який пакет найвигідніший?

З пакетом «Все включено», який об’єднує домашній інтернет, ТБ та мобільний зв’язок, вийде заощаджувати до 50% на кожній послузі. Це справді вигідна пропозиція, яку вже оцінили тисячі українців.

Окрім мобільного зв’язку та безлімітного інтернету ви отримуєте ще й понад 200 каналів. До того ж телебачення можна дивитися на 5 пристроях. І хоча ера соціальних мереж все ще в розпалі, більшість представників покоління Y все одно воліють отримувати інформацію саме з ТБ-каналів.

Від вибору інтернет-провайдера залежить ваш комфорт. Також важливо знайти і компанію з найбільш вигідними тарифами, адже оплата за послуги щомісячні, тому за рік економія буде суттєвою. Київстар сьогодні повністю відповідає цим вимогам.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ